Metrobüs Yoluna Girdi

Metrobüs Yoluna Girdi
Kaza, D100 Karayolu Okmeydanı mevkii Topkapı istikametinde saat 09.30'da meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, orta şeritte ilerleyen 34 ZA 5440 plakalı otomobilin sürücüsü Kasım Güzeloğlu (26), sol şeritte ilerleyen Hila Kıraç'ın (20) kullandığı 34 TU 6297 plakalı otomobilin önüne geçti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Güzeloğlu ters dönerek bariyerlere çarptı. Ardından metrobüs yoluna giren otomobil çarptığı aydınlatma direğini devirdi. Bu sırada, arkadan gelen Hila Kıraç'ın kullandığı otomobil de bir anda önüne geçen Güzeloğlu'nun aracına çarptı. Hurdaya dönen aracın içinde sıkışan Güzeloğlu, çevredeki sürücülerin yardımıyla araçtan çıkarıldı. 

"BİRAZ SÜRATLİ GİDİYORDU"
Kazaya karışan cipin sürücüsü Hila Kıraç, "Sol şeritte giderken orta şeritten önüme geçip bariyerlere çarptı, bende ona çarptım" diye konuştu. Kazayı gören bir sürücü ise, “Arkadaş biraz süratli gidiyordu. Herhalde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Arkadan da diğer araç vurunca bariyerlere girdi direk. Metrobüs yoluna girdi. Trafik durdu zaten biz arkadaşı çıkarıp gerekli ilk yardımını yaptık" dedi. 

TRAFİK AKSADI
Kazada yaralanan Kasım Güzeloğlu çevredekilerin yardımıyla yol kenarına çıkarıldı. Bir süre sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Güzeloğlu'nu hastaneye kaldırdı. Kaza nedeniyle D100'de trafik yoğunluğu yaşandı. Polis ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemi alarak trafiğin kontrollü geçişini sağladı. Kaza yapan araçlar çekicilere yüklenerek olay yerinden kaldırılırken, metrobüs yoluna devrilen aydınlatma direği de olay yerine gelen vinç aracılığıyla kaldırıldı. Direk kaldırılana kadar metrobüs yolunda da trafik kontrollü olarak sağlandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.