İşte Fenerbahçe'nin 3 Gözdesi

İşte Fenerbahçe'nin 3 Gözdesi
Çaykur Rizespor'la berabere kalması halinde dahi bu Pazar Kadıköy'de şampiyonluk turu atacak olan Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer planlaması hazırlandı.

Sarı-lacivertlilerin, yaz döneminde üç transfer yapacağı, bunların bir 10 numara, bir kanat, bir de santrfor olduğu öğrenildi.

Teknik heyetin bu üç mevki için 4'er alternatif belirleyip yönetimine rapor olarak sunduğu kaydedildi.

İşte teknik heyetin sunduğu raporda yer alan o isimler:

10 NUMARADA İLK ADAY KAMPL 

F.bahçe en büyük yatırımını orta sahanın hücuma dönük bölgesinde görev yapan oyuncu için yapacak. Teknik heyetin bu bölge için, 2 yıldır takip altında tuttuğu Kevin Kampl ismini yönetime verdiği öğrenildi. Salzburg forması giyen 24 yaşındaki Sloven yıldız, bu sezon 30 maç oynadı, 9 gol atıp 17 asist yaptı. Kampl'ın bonservisinin 10 milyon Euro civarında olduğu bildirildi.

YERLİ FORVETTE HEDEF MEVLÜT 

Webo'nun yaşının ilerlemesi nedeniyle F.Bahçe, yerli santrfor arayışını sürdürüyor. Listenin ilk sırasında St.Etienne'den Mevlüt Erdinç'in olduğu bildirildi. Mevlüt için 4 milyon Euro'luk bonservisin gözden çıkarıldığı belirtildi. Mevlüt olmazsa Elazığ'da 12 gol atan Deniz Yılmaz listede yer alıyor.

TOP TAŞIYAN ADAM JIMMY 

Sarı-lacivertlilerin hücum bölgesine bir başka takviyeyi ise kanat adamı olarak yapmayı planladığı kaydedildi. G.Birliği ile 1 yıllık sözleşmesi bulunun Jimmy Durmaz, listede kanat oyuncuları arasında ilk sırada.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.