Mancini İçin Flaş İddia!

Mancini İçin Flaş İddia!
Galatasaray'da Roberto Mancini için ortaya atılan son iddia çok konuşulacak.

 Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İtalyan teknik adamın menajerinin İngiltere'ye giderek burada çeşitli görüşmeler yaptığı öne sürülüyor. Fenerbahçe'nin 14 puan gerisinde kalan Galatasaray'da Mancini için ortaya atılan bu iddianın sarı kırmızı camiada bomba etkisine yol açacağı kaydediliyor.

İngiltere'de görüşmede

David Moyes’in istifasıyla sarsılan Manchester United’ın yeni teknik direktör arayışında çok tanıdık bir ismin de adı geçiyor.

19 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’ne katılamayacak olan ve Premier Lig’de çok kötü günler geçiren Manchester United’da kötü gidişatın faturası İskoç teknik adam David Moyes’e çıktı. "Kırmızı Şeytanlar"da Moyes ile yollarını ayırırken, sezon sonuna kadar takımı efsane oyuncu Ryan Giggs çalıştıracak.

ManU yeni teknik patronu kim olacak?

Şimdi akıllardaki soru ise ManU’nun yeni teknik direktörünün kim olacağı... Ada basını ise boşalan koltuk için Türkiye’yi de yakından ilgilendirecek bir iddia ortaya attı. Footballdirectnews.com internet sitesinde çıkan habere göre, Manchester United yönetimi Galatasaray’ın İtalyan teknik adamı Roberto Mancini’ye teklif götürmek için hazırlıklarını yapıyor.

İlk aday Mancini

Kulübe yakın bir kaynağa dayandırılarak yapılan haberde, David Moyes’in yerine ilk adayın Mancini olduğu yazılmakta. 49 yaşındaki İtalyan teknik adam için Manchester United’ın önümüzdeki haftalarda resmi adımlar atacağı iddia edilmekte. Roberto Mancini, geçen sezon Manchester City ile yollarını ayırıp 2013-14 sezonundan Fatih Terim’i gönderen Galatasaray’ın başına geçmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.