Çocuk Başkandan Su Tasarrufu Talimatı

Çocuk Başkandan Su Tasarrufu Talimatı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocukları makamında kabul etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın koltuğuna 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle oturan çocuk başkanın ilk talimatı, su tasarrufu için suların kesilmesi oldu. Topbaş, çocukları makamında kabul ederek, çocuklara ikramda bulundu ve hediyeler dağıttı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocukları makamında kabul etti. Başkan Topbaş'ın koltuğuna ise Kocamustafapaşa İlköğretim Okulu 4'ncü sınıf öğrencisi Zeynep Uyumuş oturdu. Milli Eğitim Bakanı olmak istediğini söyleyen Zeynep Uyumuş, heyecanını ve mutluluğunu anlattı. Kadir Topbaş'ın çalışmalarını takdir ettiğini vurgulayan Zeynep Uyumuş, yeşil alanların ve bisiklet yollarının artırılmasını istedi. İlk talimatınız ne olacak sorusuna ise Zeynep Uyumuş, su tasarrufu için Kocamustafapaşa'da saat 09.00 ile 10.00 saatleri arasında su kesilmesi talimatı verdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise, suyun dikkatli kullanılmasının daha yararlı olacağını vurguladı. Topbaş, çocuklara ikramda bulunurken, hediyeler dağıttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.