Darbe Artığı Hüseyin Aygün Kin Kustu!

Darbe Artığı Hüseyin Aygün Kin Kustu!
Ergenekon ve Balyoz’un darbeci sanıklarına verdiği destekle bilinen CHP’li Hüseyin Aygün, Kutlu Doğum etkinliklerinden duyduğu rahatsızlığı “Kin” dolu cümlelerle dile getirdi.

Onca seçim hezimetine rağmen toplumun değerleriyle çatışmaya devam eden CHP’de bu kez de Kutlu Doğum etkinliklerine dil uzatıldı. CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, yurdun dört bir tarafında Peygamber Efendimiz(SAV)’in doğum günü olarak kutlanan “Kutlu Doğum Haftası” etkinliklerinden rahatsız oldu. CHP’li Aygün, çocukların Kur’an okuduğu etkinliklere dil uzatarak, “Ortadoğu’da şeriat ile yönetilen devletlerde bile olmayan 12 Eylül artığı Kutlu Doğum Haftası” yorumunda bulundu.

HÂLÂ AKILLANMADILAR

Etkinliklerde toplanan kalabalıkları da hedef alan Aygün, Kutlu Doğum’un Türkiye’den başka bir ülkede kutlanmadığını ileri sürerek, bunu diline doladı. Yüz binleri bir araya toplayan Peygamber sevgisini hazmedemeyen Aygün, okullarda da konferanslar verildiğini ifade ederek, laik eğitimin elden gittiği yaygarası kopardı ve “yakında tehdit ve saldırıların başlayacağı” iftirasında bulundu.

“KUTLU DOĞUM 12 EYLÜL ARTIĞI”

Twitinde Aygün şöyle dedi: “Ortadoğu’da Şeriat ile yönetilen devletlerde bile olmayan 12 Eylül artığı Kutlu Doğum Haftası.” Etkinliklerde yer alan çocukların varlığından da rahatsız olan Aygün, çocuklara küçük yaşlarda Kur’an-ı Kerim’in öğretilmesinden de endişe duyduğunu sözlerine yansıttı: “İstanbul Etiler Hasan Ali Yücel Ortaokulu’nda yapılan Kutlu Doğum Haftası etkinliği ise okulun konferans salonunda yapılmış. Cübbeli ve şalvarlı bir çocuk Kur’an okumuş, ders yapılmamış, öğrenciler konferans salonuna götürülmüş, gitmeyenleri tehdit etmişler… Dinciler Etiler de bile tüm öğrencileri zorla Kur’an okumaya ve dinlemeye götürmektedir.”

AYGÜN NASIL BİR GENÇLİK İSTİYOR?

Çocukların Kur’an okumasından ve Peygamber Efendimiz(SAV)’in hayatını öğrenmesinden rahatsız olan CHP’li Hüseyin Aygün’ün bale yapan çocukların vücutlarına yapışan elbiselerden rahatsız olup olmadığı da merak konusu oldu. Telefonla ulaşmaya çalıştığımız Aygün aramalarımızı cevaplamazken, “nasıl bir gençlik hayal ettiği?” sorusu da cevapsız kaldı.

YENİAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum