Meteoroloji'den Kritik Uyarı!

Meteoroloji'den Kritik Uyarı!
28 Nisan 2014 Pazartesi gününe kadar Marmara, Ege, Karadeniz, İç Anadolu, Akdeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği öngörülüyor.

Hafta sonuna kadar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek hava sıcaklığının, yağışlarla birlikte hafta sonunda yurdun kuzey ve iç kesimlerinde biraz azalacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin çok bulutlu, bugün (Perşembe) Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz ile Isparta, Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Konya, Kırıkkale, Samsun, Çorum ve Amasya ile yarın (Cuma) sabah saatlerinde Kırklareli, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Sinop, Samsun,Ordu, Giresun, Trabzon, Bayburt ve Gümüşhane çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bugün öğle saatlerinde Edirne çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde artarak mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE:Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinde güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinde Kastamonu'nun Devrekani, Hanönü ve Küre ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erezincan çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı, Hakkari çevrelerinde batı ve güneybatı yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.