Mancini'den Drogba'ya Şok Cevap!

Mancini'den Drogba'ya Şok Cevap!
Mancini, yarın Türkiye Kupası finalinde forma giymek istediğini söyleyen Didier Drogba'ya "Bir aydır yoksun. Bu kadar maç eksiğiyle seni final maçına çıkartamam" yanıtını verdi.

Galatasaray'da, 6 Nisan'da oynanan Fenerbahçe derbisinden bu yana sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak olan Didier Drogba'nın yarın Eskişehir ile oynanacak olan Türkiye Kupası finalinde forma giyme isteği teknik direktör Roberto Mancini'den veto yedi.

MANCİNİ, GAZZETTA'YA SÖYLEDİ

Sarı-kırmızılı formaya kupa kaldırarak veda etmek isteyen Fildişi Sahilli yıldızın "Oynarım" demesine rağmen, İtalyan teknik adamın "Bir aydır yoksun. Bu kadar uzun süre maç eksiğiyle seni finale çıkartamam" dediği kaydedildi.

Sakatlığının tedavisi için Doha'ya giden ve bir aydır Florya'dan uzak olan Drogba'nın bu süre içinde teknik kadroyla olan iletişim eksikliği nedeniyle de Mancini'nin golcü oyuncuya tavır aldığı öğrenildi. İtalyan teknik adam, önceki gün La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda gelecek sezonun planları arasında Drogba'nın olmadığını üstü kapalı olarak ifade etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.