Ateistler Sokağa İniyor

Ateistler Sokağa İniyor
İlk kez bir Müslüman ülkede kurulmasına müsaade edilen “ateizm derneği”, medyanın da desteğiyle adeta halkın gözüne sokuluyor.

Ateizm Derneği yine dört koldan saldırıya geçti. Medya yoluyla “zararsız ateist” modelini topluma benimsetmeye çalışan Ateizm Derneği, söylemleriyle ne kadar “zararsız” olduğunu ortaya koyuyor!!! Dini değerlere açık bir şekilde hakaret eden Fazıl Say’ı savunan Ateistler, bununla da yetinmeyip biyoloji kitaplarından yaratılış hakkındaki bilgilerin çıkartılması için  girişimde bulunacaklarını söylediler. Derneği tanıtmak için seminerler ve paneller vermeye hazırlanan ateistler, ateist nüfus içinde araştırma yapmaya hazırlanıyor.

Ateist Sayısını Belirleyeceklermiş

Milli gazetenin haberine göre, yine bir başka gazetede boy gösteren Ateizm Derneği üyeleri söyledikleri şeylerle gayelerini ortaya koyuyorlar. Ateistler, 12 Büyükşehir’de yapılacak araştırmayla Türkiye’deki ateistlerin sayısını belirlemeyi hedefliyor. Çoğunluğu Müslüman olan bir ülkede resmi izinle kurulan dernek bu şekilde daha fazla ateiste ulaşarak, ateizm propagandasını yaymaya hazırlanıyor.

“Fazıl say’a mahkeme sürecinde destek olmayı çok isterdik”

Dernek üyeleri açık bir şekilde dini aşağılayan Fazıl Say’a da destek olmaktan geri durmadı. Derneğin kurucusu Tolga İnci yaptığı açıklamada, “Dini değerleri aşağılama suçundan’ ceza alan Fazıl Say’a mahkeme sürecinde destek olmayı çok isterdik. O dönemde kurulsaydık Fazıl Say’ın mahkemelerine gider, avukatlarımızla görüşür, destek verirdik. En azından yalnız olmadığını göstermek için açıklamalar yapardık. Önemli olan bir ateistin özgürce kendini ifade etmesi” diye konuştu. Fazıl Say’ı savunurken,“Önemli olan bir ateistin özgürce kendini ifade etmesi” diyen Tolga İnci’nin özgürlük kelimesinden ne anladığı da ortaya çıkmış oluyor.

Fazıl Say’ın hakaretleri özgürlükmüş!

Açıklamalarıyla Fazıl Say’a sahip çıkan Ateizm Derneği Kurucusu ve Başkanı Tolga İnci, “özgürlük” kelimesinden ne mana çıkartıyor? Özgürlük kelimsei insanların dini inançlarına hakaret etmek midir? Her fırsatta inananlara hakaret etmek gibi bir amaçları olmadığını belirten Ateizm Derneği üyeleri, Say’a verdikleri bu destekle insanların inançlarına yapılan hakaretleri meşrulaştırmış olmuyorlar mı? Hafızamızı biraz yoklarsak Fazıl Say’ın hüküm giymesine sebebiyet veren hakaretleri hatırlarız. Fazıl Say Twitter’da yaptığı paylaşımlarla Müslümanlarla aleni bir şekilde dalga geçmiş ve hakaret etmişti.

Kitaplardan Yaratılış  İle İlgili Bilgilerin Çıkarılmasını Talep Ediyorlar

Ateizm Derneği’nin “yok artık” dedirten ifadelerinden birisi ise okul kitaplarında yaratılış ile alakalı bölümler. Tanıtım için çeşitli seminer ve paneller düzenleyeceklerini söyleyen Tolga İnci, biyoloji kitaplarından yaratılış hakkındaki bilgilerin çıkartılması için  girişimde bulunacaklarını da söyledi. Tolga İnci, bu sözler ile Allah inancına karşı savaş başlattıklarını açık bir şekilde ilan etmiş oldu. Okul çağındaki genç zihinleri ateist ve darwinist fikirlerle zehirlemeyi amaçlayan bu talep, Ateizm Derneği’nin kirli yüzünü de göstermiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum