Talihlilere Anahtarları Teslim Edildi

Talihlilere Anahtarları Teslim Edildi
Türk Dünyası Alışveriş Günleri çerçevesinde otomobil kazanan talihlilere, anahtarları Vali Güngör Azim Tuna tarafından teslim edildi.

Ana Sponsorluğunu Sarar Şirketler Grubuna bağlı Sarar Otomotivin  yaptığı Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Türk Dünyası Alışveriş Günleri' çerçevesinde otomobil kazanan talihlilere, anahtarları Vali Güngör Azim Tuna tarafından teslim edildi.

Valilik Meydanı'nda düzenlenen teslim töreninde, 4 otomobilin talihlisi olan İlyas Şahin, Selahattin Çingöl, Hacer Dertli ve Ayberk Özdemir, anahtarlarını Vali Güngör Azim Tuna, Ajans Genel Sekreteri Hakan Ergün ve Ana Sponsor Sarar Şirketler Grubu adına Alaattin Çoban’ın elinden aldı. 

Vali Tuna, anahtar teslimleri sırasında talihlilere hayırlı olsun diyerek, otomobillerini kazasız belasız kullanma temennisinde bulundu. “Talihlilerin sevinçleri gözlerinden okunuyor” diyen Vali Tuna, “Bu işin öncülüğünü 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı olarak biz yaptık. Bundan sonra esnafımızı ve sanayicimizi kalkındırma açısından ilgili sivil toplum kuruluşlarımızın bu etkinliğin devamını getireceğini umuyorum” dedi.

Anahtarlarını teslim alam talihliler de, Vali Tuna’ya ve 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansına ve arabaları hediye eden Sarar Otomotive teşekkür ettiler. Talihlilerden üniversite öğrencisi olan Ayberk Özdemir, “Anneme hediye olarak koltuk almıştım, şimdi birde arabam oldu. Bana hediye çıkacağından hiç umutlu değildim.Çok mutluyum” diye konuştu. Araba talihlilerin daha çok mobilya ve beyaz eşya alışveriş kuponlarından araba kazandığı gözlendi. 

Abdullah Yeşilkaya / Eskişehir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.