İşte Diego'nun 10 Maddelik İsteği

İşte Diego'nun 10 Maddelik İsteği
İnönü Stadı'nın yenilenmesi konusunda Vodafone'la anlaşan ve 116 milyon Dolar'lık (250 milyon TL) sponsorluk anlaşması yapan Beşiktaş, yeni evine ilk yıldızı getirmeye çok yaklaştı.

Başkan Fikret Orman'ın "Diego, büyük ihtimal Beşiktaş'a gelecek. O, yeni sezonda bizim en büyük transferimiz olacak" diyerek müjdesini verdiği başarılı futbolcuyla anlaşmaya varan Siyah-Beyazlılar, imzaların atılması için karşı taraftan mali olarak fedakarlık bekliyor. Sezona Almanya Bundesliga ekibi Wolfsburg'ta başlayan ve ara transfer döneminde 1.5 milyon Euro'ya (4 milyon 450 bin TL) Atletico Madrid'e katılan Brezilyalı futbolcu, İspanyol ekibinde ortaya koyduğu performansla yıldızını parlatmayı başarmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final turundaki ilk mücadelede Atletico'nun Barcelona'yla 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada Barça'nın kalecisi Pinto'yu 30 metreden avlayan 29 yaşındaki futbolcu, gündeme damgasını vurmuştu. Sezon sonunda takımıyla olan sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı yıldız, Beşiktaş'tan gelen teklifi kabul etmesi için belirlediği şartlara Fanatik ulaştı.

Yıllık 5 milyon Euro istiyor

Kara Kartal'a ancak uzun vadeli bir kontrat sunulması halinde imza atacağını kaydeden Diego'nun, yıllığı 5 milyon Euro'dan (14 milyon 815 bin TL) biri opsiyonlu olmak üzere 4 senelik sözleşme isteminde bulunduğu öğrenildi. Ek olarak maç başı 30 bin Euro (88 bin TL) talep eden 29 yaşındaki futbolcunun, Beşiktaş'la beraber kupa kazanması halinde ek bonuslar da istediği ortaya çıktı.

Yönetim hâlâ masada

Brezilyalı futbolcu Diego'nun bu talepleri karşısında şaşkına dönen Beşiktaşlı yöneticilerin, yıldız futbolcuya karşı teklifler sunduğu öğrenildi. Özellikle yıllık ücret ve bonus konusunda Diego'nun isteklerini yüksek bulan Siyah-Beyazlılar'ın, pazarlıklarını sürdürdüğü kaydedildi.

Diego'nun istekleri

1) 5 milyon Euro yıllık garanti ücret.
2) Biri opsiyonlu 4 yıllık sözleşme.
3) Maç başı 30 bin Euro.
4) Şampiyonluk, kupa kazanılması halinde ekstra prim.
5) Yılda 5 kez ailesi ile birlikte, ülkesine gidiş-dönüş birinci sınıf uçak bileti.
6) Müstakil ve kendi görüp beğeneceği villa.
7) Özel şoför ve iki adet lüks araba.
8) Alacaklarında 15 günlük gecikme halinde sözleşmeyi fesh edip, tüm alacaklarını tahsil etme hakkı.
9) Bonservisi elinde olduğu için 3 milyon Euro imza parası.
10) Ülkesinin uzaklığı göz önüne alınarak, ara ve sezon biçimindeki izinlere ek olarak takıma bir hafta geç katılım imkânı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum