CHP Genel Merkezi'nde Deprem

CHP Genel Merkezi'nde Deprem
CHP, Merkez Yönetim Kurulu'nda revizyona gitti. Kemal Kılıçdaroğlu üyelere teşekkür ederken "Yeni çalışma grubu oluşturacağım." dedi.

CHP Merkez İdare Kurulu (MYK) birleşimi gün içerisinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, MYK üyelerine teşekkür etti ve "Tekrar bir faaliyet grubu oluşturacağım." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun, "Beraber güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Hepinize teşekkür ederim. MYK'nın yenilenmesi ihtiyacı var. Bununla ilgili çeşitli toplantılar da gerçekleştirdik. Bu konuda yapacağım takdiri anlayışla karşılayacağınızı biliyorum. Zaten hep birlikte Parti Meclisi'nde (PM) çalışmaya devam edeceğiz" dediği öğrenildi.

TOPLANTI 3 SAAT SÜRDÜ

Parti genel merkezindeki basına kapalı toplantı yaklaşık 3 saat sürdü. Toplantıda Kılıçdaroğlu'nun MYK üyelerine çalışmaları nedeniyle teşekkür ettiği ve yeniden bir yapılanmaya gideceğini söylediği öğrenildi.

YENİ İSİMLER HAFTA SONU BELLİ OLACAK

Kılıçdaroğlu'nun bu hafta sonunda yeni MYK'yı açıklaması bekleniyor. CHP'de uzun süredir konuşulan Merkez Yönetim Kurulu değişikliği konusunda Kılıçdaroğlu'nun da bugün ilk somut mesajı vermesi üzerine, parti içindeki kulisler hareketlendi.

GÖREVİ SONA ERECEK YARDIMCILAR

CHP kulislerine göre, 8 Genel Başkan Yardımcısının ya değiştirilmesi, ya da farklı görev alanlarına kaydırılması sözkonusu. Görevi sona erecek ya da görev yeri değişecek isimler arasında Umut Oran, Perihan Sarı, Sezgin Tanrıkulu, Bihlun Tamaylıgil, Nihat Matkap, Bülent Tezcan, Emrehan Halıcı ve Adnan Keskin'in adı geçiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum