Ato'ya Tepkiler Çığ Gibi!

Ato'ya Tepkiler Çığ Gibi!
ATO’ya manken tepkisi sürüyor. Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din Bir-Sen) Genel Başkanı Lütfi Şenocak manken rezaletine tepki gösterdi.

Ankara Ticaret Odası, tepkilere rağmen yabancı manken merakından vazgeçmiyor.

DİN-BİR-SEN’DEN SERT TEPKİ

Habervaktim’e konuşan Din-Bir-Sen Genel Başkanı Lütfi Şenocak böyle bir uygulamayı kınadıklarını söyleyerek tepki gösterdi. Bir an önce böyle bir uygulamadan vazgeçmeleri gerektiğini belirten Şenocak, “Böyle bir şeyi esefle kınıyorum bolca istiğfar edeceğimiz dönemde, bolca rabbimize yaklaşacağımız dönemde bu tür tavır ve hareketlerle rabbimizden uzaklaştıracak icraatlarda bulunmak ATO’ya yakışmaz. Umuyorum ki bir an önce yöneticiler sağduyuyla hareket eder ve bu tür festivali gündemlerinden kaldırırlar” ifadelerini kullandı.

3 AYLARDA İNSANLARA BU YAPILMAZ

Bu dönemde insanların günaha değil tövbe ve istiğfara teşvik edilmesi gerektiğini savunan Şenocak, bu yanlıştan bir an önce dönülmesi gerektiğini aktardı. Bu ayların insanlar için çok önemli olduğu vurgusunu yapan Şenocak, “Günahların af edildiği aylardayız bu aylarda bolca tövbe ve istiğfar edilerek Allahüteala’dan mağfiret dilenmesi gereken bir aydayız. İnsanların yaptığı yanlışlardan günahlardan pişmanlık duyarak Allahüteala’ya yönelerek bağışlanma istediği aydayız. O aylara girdik o vesileyle ben ATO yöneticilerinin kararlarından dönüp böyle bir yanlışın içerisine girmemelerini talep ediyorum” dedi.

ESNAFLARA YAZIK ETMİŞ OLURUZ

Ahlaki ve manevi değerlerimize uygun bir festivalin yapılabileceğini belirten Şenocak “Bu festivalde insanların ahlakını ve maneviyatını dejenere etmeyen
kişiler getirilebilir ve onlarla festival düzenlenebilirdi. İnsanların maneviyatını yok edecek ve düşürecek tavır ve hareketlerde bulunulmamalı. bu kurum bir esnaf kuruluşudur emeği geçen esnaflara yazık etmiş oluruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.