Yıldırım Demirören'den Flaş Açıklama

Yıldırım Demirören'den Flaş Açıklama
Demirören, bir gazetecinin, takımların çok maç oynanması ile ilgili TFF'ye başvurularının olduğunu hatırlatması üzerine, "Statüyü değiştiriyoruz. Önümüzdeki günlerde açıklayacağız" dedi.

TFF Başkanı Demirören maçla ilgili, ''Galatasarayımızı tebrik ediyorum. Eskişehirspor'u, buraya kadar gelerek verdiği mücadele için tebrik ediyorum. Konya halkına teşekkür ederim. Her iki takıma da Avrupa'da başarılar dilerim'' değerlendirmesinde bulundu.

GALATASARAY CEPHESİ

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün de maç öncesi kupayı alacaklarına olan inançlarının tam olduğunu vurgulayarak, "Kupamıza ulaştık. Kupamızı aldık. İstanbul'a götürüyoruz. Bir hafta içinde ikinci kupayı almak çok büyük mutluluk" şeklinde konuştu. 

ESKİŞEHİRSPOR CEHPESİ

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan da iyi mücadele ettikleri maçı kazanamadıklarını, bunun için de üzgün olduklarını anlattı. Galatasaray'ı tebrik eden Hoşcan, şöyle devam etti: 

"Takımım sahada çok güzel mücadele etti. Bizlere final maçını oynattıkları için takımı ve teknik ekibimi kutluyorum. Nasip değilmiş. İyi oynadık centilmence mücadele ettik. İnşallah bundan sonraki senelerde hedefimize ulaşırız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum