Ünlü İşadamından Soma'ya Müthiş Destek

Ünlü İşadamından Soma'ya Müthiş Destek
Ferit Şahenk Soma maden kazasında ölen işçilerin çocuklarının üniversite masraflarını karşılayacağını açıkladı

Soma'ya tüm Türkiye'den yağan yardım ve destek mesajlarına Türkiye'nin en zengin adamlarından biri olan Ferit Şahenk'ten hem kurumsal hem de bireysel destek geldi. 

Grup Soma için yardım toplarken, Ferit Şahenk ocağına ateş düşen Somalı madencilerin ailelerinin çocuklarını üniversitede tüm masraflarını karşılayarak okutma sözü verdi.

DOĞUŞ ÇALIŞANLARINDAN DEV KAMPANYA

Doğuş Grubu, Soma'nın sağlık, barınma ve sosyal ihtiyaçlarına katkıda bulunmak için bir sosyal yardım projesi başlattı.
Doğuş Grubu'ndan yapılan açıklamada, Grubun, Soma'daki elim olayın üzüntüsünü derinden hissettiği belirtildi. 

Doğuş Grubu ve çalışanlarının, geride kalanların yaralarını sarmaya yardım edebilmek için harekete geçtiği ifade edilen açıklamada, "Grubumuz Soma'nın sağlık, barınma ve sosyal ihtiyaçlarına katkıda bulunmak adına bir sosyal yardım projesi başlatmıştır. Bu proje, Doğuş Grubu ve Ailesi'nin her seviyesindeki fertlerinin gönüllü katkılarıyla gerçekleştirilecektir" ifadelerine yer verildi.

FERİT ŞAHENK: O ÇOCUKLARIN ÜNİVERSİTE MASRAFLARINI ŞAHSEN KARŞILAYACAĞIM

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk de Soma'da meydana gelen elim olayın üzüntüsünün milletçe yaşandığını dile getirdi. Şahenk, şunları kaydetti:
"Hayatını kaybeden madencilerimize rahmet, ailelerine sabır, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Böylesine acı olayların bir daha tekrarlanmamasını gönülden temenni ediyorum. Şimdi ne yaparsak yapalım, gidenler dönmeyecek; paylaşacaklarımız geride kalanlarla sınırlı olacak. Grubumuzun Soma'ya yapacağı yardımların yanı sıra ben de şahsen, ocağına ateş düşen ailelerin yüksek öğrenim çağına gelmiş veya halen yüksek öğrenimini sürdüren çocuklarının, üniversite eğitimleri boyunca masraflarını karşılamayı arzu ve taahhüt etmek istiyorum''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum