Günlerce Bekledi Eşinin Cenazesine Katılamadı

Günlerce Bekledi Eşinin Cenazesine Katılamadı
İyi bir haber alabilmek için 3 gün boyunca maden bölgesinde bekleyen Sema Korkmaz'ı Bakan Taner Yıldız evine gitmesi için ikna etmişti. Yılmaz'ın eşi 5. gün madenden çıkarıldı ama cenazesine katılamadı.

Soma'daki maden faciasının ardından eşi Mustafa Korkmaz için olay yerine koşan ve maden bölgesinden 3 gün ayrılmayan Sema Korkmaz, eşinin ölüm haberini aldı. Korkmaz, arama kurtarma çalışmaları sırasında en son ulaşılan işçilerden Mustafa Korkmaz'dan eşinden gelen haber üzerine fenalık geçirdi.

İşçi Korkmaz'ın cenazesi Soma'ya bağlı Avdan Mahallesi'nde toprağa verildi.

EŞİNİN CENAZESİNE KATILAMADI

Cenaze töreninde Korkmaz'ın babası Orhan Korkmaz, amcası Mustafa Korkmaz, kardeşleri Fatih ve Bayram Korkmaz ile annesi Mehpara Korkmaz'ın ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi.

Sema Korkmaz, sağlık durumu nedeniyle cenaze namazına ve defin törenine katılamadı.

3-gun-bekleyen-sema-korkmaz-esinin-cenazesine-katilamadi_1298.jpg

TANER YILDIZ İKNA ETMİŞTİ

Sema Korkmaz, facianın gerçekleştiği gün maden ocağına gitmiş, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın maden ocağını ziyareti sırasında yardım istemişti.

Maden bölgesinde 3 gün boyunca haber bekleyen Korkmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın ısrarı sonucu evine dönmeyi kabul etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.