“Yahudi Damat” Haberi Ekşicileri Gerdi

“Yahudi Damat” Haberi Ekşicileri Gerdi
Akit’in “O Patronun Damadı Yahudi” haberi, Yahudi asıllı olduğu iddia edilen Sedat Kapanoğlu’nun sahibi olduğu Ekşi Sözlük’ü gerdi. Sitede Akit’e kin ve öfke kusuluyor…

Akit bugün manşetten “Siyonist güdümlü yerli-yabancı medyanın Soma üzerinden Başbakan Erdoğan’a saldırmasının sebebini deşifre ediyoruz” anonsu altında, Soma’da 301 işçiye mezar olan maden ocağını işleten Soma Holding patronu Alp Gürkan’la ilgili son derece çarpıcı bir bilgiyi paylaştı.

Soma patronu Alp Gürkan’ın damadı gerçekte “Mario Asafrana” adlı bir Yahudi idi ve daha sonra isim değiştirip “Mahir” adını almıştı. Bu bilginin bal gibi haber değeri vardı ve Akit bunu ifşa ediyordu.

Akit’in “Yahudi damat” haberi, adeta İslam’a ve O’nun yüce değerlerine hakaret için kurulmuş bir sözde sosyal paylaşım sitesi olan Ekşi Sözlük’ü fena gerdi.

EKŞİ SÖZLÜK FENA ALINDI

Sedat Kapanoğlu’nun sahibi olduğu Ekşi Sözlük’te anında “20 mayıs 2014 yeni akit manşeti” başlıklı bir sayfa açılarak, beklenen yorumlar yapıldı ve Akit’e çok ağır hakaretler edildi; kin ve öfke kusuldu..

USTACA YORUMLAR!

Yorumların ustalığı(!) dikkat çekti. Satır aralarında “İsrail medyası da babası annesi Türk/Müslüman yazsa…” şeklinde ifadeler kullanılarak, Siyonist katillerin sergilediği Türk ve Müslüman düşmanlığı haklı çıkarılmak istendi.

eksi3-001.jpg

NEDEN ACABA?

Ekşi Sözlük’ün bu Yahudi hassasiyeti ve ustaca(!) yaptığı yorumlar, sahibi Sedat Kapanoğlu hakkındaki iddiaları akıllara getirdi. Sedat Kapanoğlu’nun gizli bir Yahudi olduğu iddia edilmiş, konuyu sorduğumuz Kapanoğlu bakın ne cevap vermişti:

https://www.habervaktim.com/haber/333861/eksi-sozlukun-kurucusu-yahudi-mi.html

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum