Kapusuz: Kimsenin Gücü Yetmeyecek

Kapusuz: Kimsenin Gücü Yetmeyecek
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, PKK'nın kaçırdığı çocuklarla ilgili olarak bir açıklamada bulundu.

PKK'nın kaçırdığı çocukların geri getirmesi gerektiğini savunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Hep diyorduk ya “Çözüm Sürecinin mimarı anneler olacak” diye. İşte Diyarbakır'da anneler, terör örgütü PKK'ya sesleniyor “çocuklarımızı geri verin” diyor. Diyarbakır'daki anaların bu sesine, bu haykırışına herkes kulak vermeli o çocuklar dağdan indirilmeli. Medya, STK'lar, siyasi partiler ve bölge halkı sesini yükseltmeli ve o çocuklar analarına geri getirilmelidir."

Kapusuz, çözüm sürecini ihanet süreci diye sabote etmeye çalışanlar 1,5 yıllık çatışmasızlık sürecinin nasıl bir barış iklimi oluşturduğunu artık görmeli, değerlendirmesinde bulunurken sözlerine şöyle devam etti:

KAPUSUZ: KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK

"Yol kesme, çocuk kaçırma ve taciz ateşi yapan terör örgütü de aklını başına almalı bu gibi eylemlerden vazgeçmeli ve silah bırakmalıdır. Çözüm süreci öyle bir aşamaya geldi ki artık bölge halkı dağdaki evlatlarının geri dönmesini istiyor. Artık bu süreci durdurmaya ve barış iklimini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Çözüm Sürecinden dönenin kendisinin çözüleceği bir süreci yaşıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.