Oran, Kılıçdaroğlu'nu Topa Tuttu

Oran, Kılıçdaroğlu'nu Topa Tuttu
CHP'de Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alınan Umut Oran Kılıçdaroğlu'na ağır eleştiriler yöneltti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından son MYK değişikliğiyle Genel Başkan Yardımcılığı görevinden alınan İstanbul Milletvekili Umut Oran, il başkanları, PM üyeleri ve milletvekillerine gönderdiği mektubunda, Kılıçdaroğlu'na yönelik ağır eleştirilerde bulundu.

İTİBAR VE KİŞİLİK HAKLARIMIZ GÖZETİLMEDİ

Oran, "Kıymetli Yol Arkadaşlarım" hitabıyla başladığı mektubunda Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun yeni MYK tercihini, "Tüzüğümüz gereği Sayın Genel Başkanın, PM içerisinde istediği kişilerle birlikte çalışma ve değiştirme  hakkı olsa da, görevden alınacak MYK üyelerinin itibar ve kişilik haklarının da gözetilmesi doğru olacaktır. Bu hassasiyetin bundan sonra gösterilmesinin daha yararlı olacağı kanaatindeyim" sözleriyle eleştirdi.

GEREKSİZ VE HAKSIZ YIPRATILDIK

Oran, "Son MYK'da yeniden görev almamamın komisyonda yer almam (belediye başkan adaylarını belirleyen 5'li komisyon) ya da genel performansımla ilgili bir tercih olduğunu düşünmüyorum. Ne yazık ki görev değişikliği süreci ve yönteminin basında ve kamuoyunda gereksiz tartışmalara yol açacak şekilde yapılması hem partimizin hem de önceki MYK üyelerinin gereksiz ve haksız yıpranmalarına neden olmuştur" değerlendirmesi yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum