Oyuncaklarda Domuz Tehlikesi

Oyuncaklarda Domuz Tehlikesi
Dinimizde eti, kanı, yağı, derisi, tüyü… kısaca her şeyi ile haram olan domuzu çizgi filmler ile çocuklarımızın gözlerine soktular. Beyinlerine, bilinçaltlarına sevimli olarak işlediler…

Bu konuda ikaz edilmeyen çocuklarımızın domuzu necis hayvan olarak görmek şöyle dursun, beslenebilir sevimli bir hayvan olarak görmesi, bunun neticesinde etinden ve yağından kaçınılmaması gereken bir hayvan olarak görmesi bile kaçınılmaz olacaktır.

 SIRA OYUNCAKLARA GELDİ

   Evet durum gittikçe daha vahim bir hal alıyor. Artık Müslümanları ifsat etmek isteyen bu çeteler çocuklarımızın oyuncaklarına göz dikmiş durumda. Domuzu oyuncaklar ile evinize sokuyor, çocuğunuzun eline vakit geçirmek için bir araç olarak sunuyorlar.

20-006.jpg

Görüldüğü üzere oyuncaklarda necis olan domuz çiftlik hayvanları ile, eti yenen inek gibi hayvanlar ile beraber, tekerlekli araba halinde ve daha bir çok dikkat çekici alanda oyuncak şeklinde çocuklarımıza sunuluyor.

   Eğer çocuklarımıza aldığımız oyuncaklarda seçici olmaz isek ve bunlara da tepki vermez isek vahametin boyutu tahmin edemeyeceğimiz aşamalara gelebilir…

İhvanlar.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum