"İdam istiyoruz"

"İdam istiyoruz"
Gaziler ve Şehitler Derneği, idam yasasının çıkarılmasını istedi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran, şehit olaylarının artması üzerine idam yasasının bir an önce çıkarılması gerektiğini söyledi.

Terör örgütünün savunduğu ve siyasallaşmak için yapmak istedikleri her şeyi gerçekleştirdiklerini ifade eden Uran, "Terörle mücadelede bizim önümüzde iki seçenek var, birincisi bu terör bitene kadar mücadele edeceğiz. Ya da bu işi bırakacağız. İkincisinin imkanı yok. Onun için terörle mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu ülkede bayrağın dalgalanmasının bir bedeli var. Bu bedelde şehitlik ve gaziliktir. Terörün bitmesi için, siyasi iradenin etkin bir şekilde yumruğunu masaya vurması lazım" ifadelerini kullandı. 

Devletin temel direklerinden olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) terör tarafından yıpratılmaya çalışıldığını ve şehit aileleri üzerinde çeşitli oyunların oynandığını vurgulayan Uran, " TSK kendi içerisinde herhangi bir aksaklık olduğu zaman gerekeni yapar." dedi.

Terör suçlarında idam yasasının tekrar getirilmesini istediklerini söyleyen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran, "İdam yasası derhal getirilmeli ve Abdullah Öcalan 24 saat içerisinde idam edilmelidir. Öcalan, avukatları aracılığıyla terör örgütünü yönlendiriyor. İmralı'da rahat içerisinde yaşıyor." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.