Trabzonspor'dan Halilhodzic Açıklaması!

Trabzonspor'dan Halilhodzic Açıklaması!
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Halilhodzic'in Trabzonspor'a gelmekten vazgeçtiği iddialarını yalanladı.

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Boşnak asıllı Fransız teknik direktör Vahid Halilhodziç'in Trabzonspor'a söz verdiğini, bu konuda her hangi bir sorun yaşamayacaklarına inandıklarını söyledi.

Aslan, bazı basın organlarında Halilhodziç'in Trabzonspor'a gelişi konusunda kararsız olduğu yönündeki haberleri değerlendirdi.

Halilhodziç'in daha önce Trabzonspor'da görev alan bir teknik adam olduğunu dile getiren Aslan, "Trabzonspor camiasını seviyor, gönülden bağlılığı var. Kendisiyle uzun süredir görüşüyoruz. Bize verdiği gönül sözü var. Kulübün geleceğiyle ilgili tüm planlarımızı onunla yaptık. Biz hocamızın bir yanlış yapmayacağına, sözünü tutacağına inanıyoruz. Vahid hoca sözünün eridir, delikanlıdır. Söz vermişse gelir. Hayati bir şey olmadıktan sonra geleceğiyle ilgili bir sorun olmaz" dedi.

Aslan, Dünya Kupası öncesinde Halilhodziç ile görüştüklerini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Vahid hocanın Türklere benzer yapısı var. Boşnak bir teknik adam. Türkiye'yi, Trabzonspor'u çok seviyor. Daha önce kendisine neden Türkiye'ye gideceği soruldu. O da 'minnet borcum var' yanıtını verdi. Biz kendisiyle kupa öncesi konuştuk. Şimdi büyük kulüplerden teklif alması da ne kadar öngörümüzün, teklifimizin doğru olduğunu gösteriyor. Biz onun ne kadar iyi tercih olduğunu biliyoruz. Onunla anlaşırken 'Trabzonspor'a uygun mudur, başarılı olabilir mi' diye eleştirenler, bugün 'niye elinizde tutamıyorsunuz' diyorlar."

Bordo-mavili kulüp yetkilileri de Halilhodziç'in gelişi konusunda daha önce açıkladıkları programda bir değişiklik olmadığını, 13 Temmuz'da Trabzon'da olacağını kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.