Trabzonspor'u Kızdıracak Açıklama!

Trabzonspor'u Kızdıracak Açıklama!
Trabzonspor'un başına gelmesi beklenen Boşnak teknik direktör Vahid Halilhodzic, "Durum biraz değişti" dedi.

Brezilya'da devam eden 2014 FIFA Dünya Kupası'na ikinci turda veda eden Cezayir'in eski teknik direktörü Halilhodzic, Trabzonspor yönetimine söz verdiğini belirterek, "Trabzonspor ile sözlü anlaşmamız vardı, ben onlara söz verdim. Bu süre zarfında geri çevrilmesi zor, çok güzel teklifler aldım" diye konuştu.

Hafta sonuna kadar kariyerine nerede devam edeceğinin belli olacağını ifade eden Halilhodzic, "Ne olacağını göreceğiz, şu anda Türkiye'ye gidip gitmeyeceğim belli değil" ifadelerini kullandı.

Halilhodzic, Bosna Hersek Teknik Direktörü Safet Suşiç'in anlaşmasının uzatılmasından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Boşnak çalıştırıcı, "Suşiç, Bosna Hersek futbol takımını Dünya Kupası'na götürdü, bu yüzden de anlaşmasının uzatılmasını hak etti" değerlendirmesinde bulundu.

Bosna Hersek'in Dünya Kupası'nda daha iyi sonuçlar elde edebileceğini vurgulayan Halilhodzic, yine de takımın Dünya Kupası'ndan ayrılmasının trajik bir şey olmadığını, yaşananlardan ders alınmasının önemini vurguladı.

Dünya Kupası'nda birçok güçlü takımın grup maçlarında bir üst tura yükselemediğine dikkati çeken Halilhodzic, "Bosna Hersek A Milli Takımı Brezilya'da iyi bir oyun sergiledi. Nijerya ile yapılan maçta hakemin de birçok yanlışı vardı. Fakat bu sadece futbol, hayat devam etmek zorunda. Suşiç'in anlaşmasının uzatılması, takımın önümüzdeki sezonlarda çok iyi sonuçlar elde etmesi için tek doğru yol" diye konuştu.

Halilhodzic, Cezayir Milli Takımı'nın da Dünya Kupası'nda gösterdiği performanstan dolayı memnun olduğunu ve takımın tarihteki en büyük başarısına imza attığını kaydetti.

Brezilya'da devam eden Dünya Kupası'nda elde ettikleri iyi sonuç nedeniyle Cezayir halkını mutlu etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Halilhodzic, ''Çok iyi şeyler yaptık. Şimdi hesaba baktığımda belki de bir mucize daha yapıp, Almanları da yenebilirdik. Cezayir Milli Takımı'nın başında iken yaşadığım birçok güzel anıyı asla unutmayacağım'' ifadelerini kullandı.

''Brezilya ciddi olmayan defanstan dolayı kaybetti''

Brezilya'nın Almanya'ya karşı 7-1 mağlup olmasıyla ilgili de Halilhodzic, "Brezilya ciddi olmayan defanstan dolayı kaybetti. Bu inanılmaz bir şeydi. Bu kadar panik, bu kadar dikkatsiz ve organizasyonsuz oynamaları inanılmaz. Bu kadar güçlü Almanya'ya karşı iyi bir sonuca ulaştılar bile. Brezilya'nın Silva ve Neymar'sız aynı takım olmadığı ortaya çıktı'' değerlendirmesini yaptı.

"Arjantin Almanya'ya karşı Brezilya'ya göre daha farklı oynar''

Halilhodzic, Dünya Kupası finalinde Almanya'ya karşı oynayacak Arjantin'in Brezilya'ya göre çok daha farklı bir futbol sergileyeceğini düşündüğünü aktararak, "Arjantin takımında bir Messi ve Di Maria oynuyor. Onların tek hareketi, maçın gidişatını belirler. Fakat dünya şampiyonu hangi takımın olacağının tahmininde bulunamam'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum