İsrail Büyükelçiliği Önünde Eylem

İsrail Büyükelçiliği Önünde Eylem
Mazlumder üyeleri bugün, Siyonist katliamlarına sessiz kalmamak için İsrail Büyükelçiliği önünde basın açıklaması ve iftar yapacak.

Katil devlet İsrail’e Türk halkının, STK’ların tepkisi sürerken, Mazlumder üyeleri bugün, Siyonist katliamlarına sessiz kalmamak için İsrail Büyükelçiliği önünde basın açıklaması ve iftar yapacak.

Siyonist İsrail yaklaşık 18 gün önce üç Yahudi işgalcinin kaçırıldığını belirtmiş ve hemen ardından Filistin topraklarında 597 Filistin'liyi rehin almıştı. 
Kaçırılan işgalcilere karşılık Filistin'lileri şantaj malzemesi olarak kullanan işgalci yapı, kaçırıldığı iddia edilen işgalcilerin cesetlerinin 30 Haziran tarihinde El-Halil kentinde bulunduğunu duyurmuş ve işgalcilerin ölümünden HAMAS'ın sorumlu olduğunu açıklayarak intikam çığlıkları atmıştır. Gazze’ye düzenlenen Hava saldırıları sırasında 7'si İzzeddin el-Kassam Tugayları mensubu 9 kişi hayatını kaybetti, 7'si çocuk 12 kişi de yaralandı. Bu insanlık dramına Türkiye’nin, Türk halkının tepkisi sürüyor. Ülkemizde sağduyu sahibi sivil toplum kuruluşları da açıklamalarla, eylemlerle, protesto gösterileri ile katil İsrail’e tepkilerini ortaya koymaya devam ediyor.

MAZLUMDER’DEN ANLAMLI EYLEM

Mazlumder de bugün anlamlı bir eyleme imza atacak. Dernek üyeleri bugün, Siyonist katliamlarına sessiz kalmamak için İsrail Büyükelçiliği önünde basın açıklaması ve iftar yapacak. İsrail Büyükelçiliği önündeki bu anlamlı eyleme tüm Başkentliler davetli.  

Tarih : 11.07.2014  

Saat   : 20:15

Yer    : İsrail Büyükelçiliği Konutu 

Büyükelçilik, Mahatma Gandi Caddesi, No: 85, Gaziosmanpaşa, Çankaya adresinde bulunuyor. 

İSTANBUL'DA DA EYLEM VAR

Öte yandan, Ramazan ayı olmasına rağmen işgal ve katliamların durmadığı Suriye, Afganistan, Filistin, Doğu Turkistan, Maynamar, Irak, Çeçenistan'da ki kardeşlerimize destek olmak için her yıl düzenlenen "ümmet iftarları" bu yıl da İsrail Konsolosluğu önünde yapılacak.

Türkiyeli Müslümanlar grubundan yapılan açıklama şöyle:

"İsrail işgal güçlerinin 3 israillinin ölümünü bahane ederek masum ve mazlum filistin halkının üzerine yüzlerce füze atıp kadın,çocuk ve yaşlıları katletmeye basladı.

Bütün dünyada tepkilere yol açan bu saldırılar karşısında Turkiye halkını tepkisiz kalmamaya ve israilin bu katliamlarını protestoya davet ediyoruz.

Dünyanın çeşitli ülkelerinde açlıkla imtihan olan ve oruç acacak kadar yiyecek bulamayan kardeşlerimizin çektiği açlığı bir nebze olsun yaşayabilmek adına her yıl "hurma,simit ve su" menüsü ile düzenlediğimiz ümmet iftarlarını bu yıl levent'de bulunan israil konsolosluğu önünde yapıyoruz.

BUGÜN KONSOLOSLUK ÖNÜNDE

Yapılan bu katliamlara sessiz kalmamak ve kardeşlerimizin acısını yüreğimizde hissetmek için bütün halkımızı 11 Temmuz 2014 iftar saatinde Levent'te bulunan İsrail Konsolosluğu önüne davet ediyoruz."

Habervaktim.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum