Akdoğan'dan Demirtaş'a Sert Tepki!

Akdoğan'dan Demirtaş'a Sert Tepki!
Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı ve Star gazetesi yazarı Yalçın Akdoğan Cumhurbaşkanlığı için başlayan seçim yarışını kritik ettiği yazısında HDP adayı Selahattin Demirtaş'ı yerden yere vurdu.

CHP ve MHP'nin başını çektiği "Erdoğan karşıtı cephe"nin HDP'yi de kendi saflarına çekmek için yoğun çaba içinde olduğunu savunan Akdoğan, medyada bu nedenle Demirtaş rüzgarı estirildiğini iddia etti. "HDP’nin hiç yer bulamadığı kadar medya desteği görmesi bu oyunun bir parçası" diyen Başdanışman "Kendi piar’ını yapmak adına bu ilişkiyi kabullenmiş görünen Demirtaş statükonun kayığına binerek yanlış sulara yelken açmış durumda." diye yazdı.

İşte Akdoğan'ın yazısındaki ilgili bölüm:

CHP MHP DE TAMAM DA BENİM ANLAMADIĞIM HDP'NİN TUTUMU

CHP ve MHP’nin ilk yarısı 30 Mart’ta neticelenen ve ikinci yarısı 10 Ağustos’ta oynanacak olan kaybet-kaybet oyununu devam ettirmesi belki anlaşılabilir. Bütün varlığını rakibini yok etmek üzerine kuran bir anlayış harakiri yapmakta serbesttir. Benim anlamadığım ise HDP’nin tutumu...

HDP GEZİ VE 17 ARALIK'TA DOĞRU OLANI YAPMIŞTI AMA...

BDP, Gezi olaylarıyla başlayan 17 Aralık’la devam eden hükümet karşıtı hareketlerin içine tam anlamıyla girmeyerek kendisi açısından doğru bir şey yapmıştı. Çünkü hükümete yönelik tahammülsüzlüğün önemli bir sebebini çözüm süreci oluşturuyor ve eğer BDP bu oyuna alet olsaydı celladıyla iş tutmuş olacaktı.

DEMİRTAŞ'A MEDYA DESTEĞİ BİR OYUN

Gelinen noktada Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesini engelleme çalışan ‘statüko bloğu’ HDP’yi de saflarına çekmeye çalışıyor. Demirtaş’ın merkez medya tarafından pompalanması, HDP’nin hiç yer bulamadığı kadar medya desteği görmesi bu oyunun bir parçası. HDP aşkı, Erdoğan karşıtı cephe için sadece taktik bir hamle...

Kendi piar’ını yapmak adına bu ilişkiyi kabullenmiş görünen Demirtaş statükonun kayığına binerek yanlış sulara yelken açmış durumda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum