Hürriyet Ve Milliyet'i Heyecanlandıran Haber

Hürriyet Ve Milliyet'i Heyecanlandıran Haber
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir esnafın su taşıyan kız heykeline başörtüsü takması malum medyanın ilgisini çekti.

İddiaya göre Siverek ilçesinde bir esnafın su taşıyan kız heykeline başörtüsü takması sık sık şeriat geliyor haberlerine imza atan Hürriyet ve Milliyet'in ilgisinden kaçmadı. Haberi direk olarak manşetten duyuran Hürriyet bir süre sonra yayından çekti.

Hürriyet AK Parti mitinginde de "şeriat geliyor" algısı oluşturmaya çalışmıştı

Mitinge gelen kalabalık arasında her kesimden insan vardı ama Hürriyet gazetesi "tek tip insanların bu mitinge katıldığı" algısı oluşturmak için elinden geleni yaptı. Gazetenin iç sayfalarında mitinge gelen cübbeli, tesbihli, fesli ve sarıklı insanlar öne çıkarılarak haber sunuldu. Hürriyet, AK Parti'nin mitinglerine katılanların ve bu partiye oy veren kesimlerin "şeriat" yanlıları olduğunu(!) kendi okurlarının gözüne soka soka göstermişti

hurriyet_8010-001.jpg

Milliyet'ten Şeriat Geliyor Haberi

Geçtiğimiz yıllarda oruçla ilgisi olmadığı halde Konya’da 49 yaşındaki Ali Düzenli'nin, kimliği belirsiz kişiler tarafından Ramazan’da içki içtiği için önce dövüldüğü sonra bıçaklandığı ileri sürüldü. Ali Düzenli ise polise verdiği ilk ifadesinde, "Bir şey hatırlamıyorum. Alkollüyüm" demişti. Bazı medya organları ise hemen haberin üzerine atlayıp propoganda yapmıştı.

İşte İri Medyayı Heyecanlandıran Kare

heykele-esarp-takti-4565238.jpeg

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum