AK Parti'den Bir İlk! Tam 77 Milyon Kişi...

AK Parti'den Bir İlk! Tam 77 Milyon Kişi...
AK Partili belediyeler bir ilke imza atıyor. Kardeşlik İftarları adı altında düzenlenecek iftarlarla 77 milyon aynı sofrada buluşuyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit Gül, AK Partili belediyeler tarafından yurt genelinde düzenlenecek ve ağırlıklı olarak yetimlerle yetim ailelerinin katılacağı “Kardeşlik İftarları” ile alakalı bilgi verdi.

YURT GENELİNDE KARDEŞLİK İFTARLARI

Ayların en hayırlısı olan Ramazan-ı Şerif, yalnızca zenginle fakiri kaynaştıran ve paylaşma hazzını hatırlatan bir ay değil aynı zamanda kardeşliklerin hatırlanmasına da vesile olan bir birliktelik çağrısıdır.

Bu çağrı; barışın, birlikte yaşamanın, acıların geride bırakılıp mutlu günlere kavuşmanın ve elbette paylaşmanın çağrısıdır.

Bu çağrıya kulak veren ve Ramazan ayı boyunca,  toplumun tüm kesimlerine ulaşan, yoksulların sofralarına misafir olan AK Partili belediyeler, yurt genelinde yetimlerin aynı sofrada buluşacağı “Kardeşlik İftarları” düzenleyecek.

77 MİLYON AYNI SOFRADA BULUŞACAK

Belediyelerimizin, il ve ilçe sınırları içerisinde düzenlediği toplu iftarlardan farklı olarak, ilk defa hep birlikte aynı başlık altında buluşacak misafirlerle, doğudan batıya büyük bir iftar sofrası kurulmuş olacak.

TOPLUMUN FARKLI KESİMLERİ BİRARAYA GELECEK

Ramazan-ı Şerif’in 15. günü olan 12 Temmuz Cumartesi akşamı yurt genelindeki tüm AK Partili belediyelerde düzenlenecek olan “Kardeşlik İftarları”, toplumun farklı kesimlerinden insanları bir araya getirecek. Birlikteliğin ve paylaşmanın daha iyi bir şekilde anlaşıldığı bu mübarek ayda, Ramazan sevincini hep birlikte yaşamak ve bu sevinci paylaşmak için düzenlenen iftarlarda şehit çocukları, yetimler ve diğer ihmal edilmiş gruplar özel bir ilgiyle misafir edilecek.

YETİMLER SEVİNDİRİLECEK

Hem yerel yönetimlerdeki uygulamaları hem de merkezi hükümetteki politikalarıyla sosyal alanlarda ciddi çalışmalar yapan AK Parti, “kimsesizlerin kimsesi” olmakla iftihar etmiştir. “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” düsturunu ilke edinen partimiz, her zaman fakirin, garibin yanında olmuş, düşenin elinden tutmuş ve yetimin başını okşamıştır.

BUNDAN SONRA GELENEKSELLEŞECEK

“Yetim sevindirmek” ve “yetimlerle yemek yemek”, inancımızın ve medeniyetimizin temel ilkelerindendir. Bu yıl ilk defa düzenlenecek olan “Kardeşlik İftarları”yla bakanlarımız, genel başkan yardımcılarımız ve diğer parti yöneticilerimiz, illerimizde yetimlerle bir araya gelecek. İlki, 12 Temmuz Cumartesi akşamı gerçekleştirilecek olan “Kardeşlik İftarları”, bundan böyle her yıl Ramazan’ın 15. günü, tüm AK Partili belediyeler tarafından düzenlenerek gelenekselleşecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum