Kampanyanın Başında Oğlu Var!

Kampanyanın Başında Oğlu Var!
MHP ve CHP, çatı adayları Ekmeleddin İhsanoğlu'nu yalnız bıraktı. Çatı adayının kampanyasını oğlu Aziz İhsanoğlu’nun başında bulunduğu 35 kişilik akraba ekibi yapıyor.

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nun önceki gün Çırağan Sarayı’nda açıkladığı ‘Ekmek için Ekmeleddin’ sloganı tartışılırken, CHP ile MHP’nin İhsanoğlu’nu kampanyada yalnız bıraktığı iddia edildi. Ekmek sloganının öyküsünü, İhsanoğlu’nun kampanyasını yürüten oğullarından Aziz İhsanoğlu anlattı.

EŞ AKRABA- DOST VE GÖNÜLLÜLERDEN 35 KİŞİLİK EKİP

Sloganı eş, dost akraba ve gönüllülerden oluşan 30-35 kişilik ekiple ortaya çıkardıklarını anlatan İhsanoğlu, sloganın sosyal medyada alay konusu olmasına ilişkin ise “Önemli olan burada adayın tanınırlığı ve profilidir, slogan değil” dedi. Kampanya çalışmalarını amatör ruhla götürdüklerini anlatan İhsanoğlu, şöyle konuştu:

BİZ HEDEFİMİZE ULAŞTIK

“Kısa sürede bir slogan bulmamız gerekiyordu. Çok sayıda e-posta, telefon aldık. Bir beyin fırtınası oluşturduk. Sonunda da isim olarak bunu kim ortaya attı, şu an hatırlamıyorum ama; ‘Ekmek için Ekmeleddin’ sloganını ortaya çıkartmış olduk.” Sloganı profesyonel yardım almadan geliştirdiklerini anlatan İhsanoğlu, “Profesyonellerle çalışmak istedik ama ‘Falanca bankanın kampanyası bende, politika işi almak istemiyorum’ gibi çeşitli mazeretler öne sürdüler. Biz de kendi ekibimiz olarak bu işin altına girdik.”

ÖNEMLİ OLAN TANINIRLIĞI ARTIRMAKTI

Sloganı ekmek olarak belirlemelerindeki amacın tanınırlığı arttırmak olduğunu ifade eden İhsanoğlu, “Bunu da başardık. Bu sloganla çok sayıda haber ve sosyal medyada konu oldu. Önemli olan tanınırlığı arttırmaktı” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.