G.Saray'da Deprem! 10 Futbolcu Kadro Dışı!

G.Saray'da Deprem! 10 Futbolcu Kadro Dışı!
Prandelli, Avusturya'nın Salzburg kentinde yapılacak olan kamp kadrosuna Sabri'yi almadı.

Galatasaray'da, aralarında takım kaptanlarından Sabri Sarıoğlu'nun yanı sıra, Gökhan Zan ve Eboue'nin de bulunduğu 10 futbolcu, 14 Temmuz'da başlayacak Avusturya kampına götürülmeyecek.

Sarı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, teknik direktör Cesare Prandelli'nin raporu doğrultusunda Sabri Sarıoğlu, Gökhan Zan ve Eboue'nin yanı sıra Dany, Yiğit İsmail Gökoğlan, Engin Baytar, Ontivero, Sercan Yıldırım ve yeni transfer Kaan Baysal ile devre arasından beri sarı-kırmızılı takımla çalışan Endoğan Adili, İstanbul'da kalacak.

Bu oyuncular, 3 gün izin yaptıktan sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, antrenörler eşliğinde çalışmalarını sürdürecek.

Takımla beraber Avusturya'ya gitmeyecek oyunculara kendilerine takım bulmaları konusunda bildirimde bulunulmadığı ve bu futbolcuların duruma göre kampa dahil edilebileceği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı takımın 14 Temmuz Pazartesi başlayacak yurt dışı kampı kadrosunda 30 futbolcu yer alacak. Sezonun bitmesinin ardından A Milli Takım'ın yaptığı kampa katılan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Hakan Kadir Balta ve yeni transfer Olcan Adın'ın pazartesi günü takımla Avusturya'ya gideceği bildirildi.

Ayrıca, Brezilyalı orta saha oyuncusu Felipe Melo ve Uruguay Milli Takımı ile 2014 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele eden kaleci Fernando Muslera'nın da sezon başı kampında yer alacağı kaydedildi. Hollanda Milli Takımı ile FIFA 2014 Dünya Kupası'nda yarı final oynayan Wesley Sneijder de ağustos ayının ortasında takıma dahil olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.