Erdoğan'dan Şaşırtan Hareket!

Erdoğan'dan Şaşırtan Hareket!
Erdoğan, İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı. Erdoğan, genç bir kızın yanına gelerek, elindeki telefonu aldı ve...

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı.Erdoğan, cuma namazını kıldığı Eyüp Sultan Camisi'nden "Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi"ni açıklayacağı Haliç Kongre Merkezi'ne geldi.Merkezin bahçesinde bulunan ve Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuna kadar İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi olarak hizmet verecek binanın açılışını yapan Erdoğan, Ankara'da da Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptıklarını hatırlattı.Erdoğan, "Seçim boyunca, 10 Ağustos gecesine kadar, inşaallah ikinci tura kalmaması halinde buradan çalışmaları takip ve koordine edeceğiz. Dolayısıyla emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ediyor, teşekkür ediyorum" dedi.
Seçim çalışmalarında görev alacak gezici araçların hazır olduğunu, bu araçlarla da kampanyanın yürütüleceğini belirten Erdoğan, tüm ekibi tebrik etti.
Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, merkezin açılışını yaptıktan sonra alanı gezerek, görevlilerden bilgi aldı.
Çalışanlarla sohbet eden Recep Tayyip Erdoğan, genç bir kızın yanına gelerek, elindeki telefonu aldı.
Geç kızın babasıyla telefonda konuşan Erdoğan, "Sen kebapçıymışsın. Urfa, Adana, Gaziantep mi? Kastamonu Tosya'dan kebapçı çıkar mı? İyi kebap yapıyor musun? Harika, kebabından görelim. Sen bekleme al, gel. Kızının da hizmet verdiği büroyu geziyorum" diyerek, ramazanın mübarek olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum