Diş Ağrısına Dayanamadı İntihar Etti

Diş Ağrısına Dayanamadı İntihar Etti
İngiltere'de Janette Warburton adlı bir kadın, çektiği diş ağrısına dayanamayarak, intihar etti.

İngiltere'nin Blackpool kentinde yaşayan Janette Warburton adlı 58 yaşındaki bir İngiliz kadın, çekmekte olduğu aşırı diş ağrısına artık dayanamadı. Şehirde bulunan bir otoparkın beşinci katına çıkarak kendisini 15 metre yükseklikten yere bırakıp intihar etti.

KADININ EŞİ HASTANEYE DAVA AÇTI

Olay, bu yılın 29 Mart günü gerçekleşti ve kadının kocasının, Ulusal sağlık Servisi'nden (NHS), eşinin diş tedavisiyle ilgili ihmalkarlık şikayetinde bulunmasıyla bu hafta basına yansıdı. Adli tabibin bu hafta sonuçlandırdığı raporunda, olayda diş tedavisi konusunda herhangi bir ihmalkarlık olmadığı belirtilmesine rağmen, kadının kocası David Warburton, intihara neden olan diş ağrısının, tedavi edilen dişteki bir çatlaktan kaynaklanmış olduğunu iddia ediyor.

BOŞ YATAK OLMADIĞI İÇİN HASTANEDEN TABURCU EDİLDİ

İntihar eden kadının, ağrıları devam etmesine rağmen, boş yatak olmadığı için hastaneden taburcu edildiği ve olay günü de, dişini çektirmek üzere yola çıktığı kocası tarafından iddia edildi.

DİŞÇİYE GİTMEK YERİNE OTOPARKA ÇIKTI VE ATLADI

Ağrılarına dayanamayan kadın, dişçiye gitmek yerine otoparkın en üst katına çıktı kendisini yere bırakarak hayatına son verdi. Diş ağrılarından dolayı bir süredir depresyon ve anksiyete de yaşamış olduğu belirtilen Warburton, intiharından önce evinde, biri artık yaşamak istemediğini belirten iki not bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.