Facebook Siyonizmin Hizmetinde

Facebook Siyonizmin Hizmetinde
Facebook'ta Gazze zulmünü paylaşan bütün sayfaların kapatıldığı iddia edildi.

Dünyanın önde gelen sosyal paylaşım sitesi Facebook siyonist İsrail’e yardım ve yataklık yapmaya devam ediyor. Milli Gazete'nin haberine göre Daha önce İslami sayfalara çifte standart uygulayan site son bir haftadır Filistin’de yaşanan insanlık dramını tüm dünyaya duyurmaya çalışan İslami sayfaları kapatmaya başladı. Site yönetimine tepkiler gelirken, Facebook’un İsrail aşkı yeni değil.

İSRAİL’İN HESABINA ÇALIŞIYOR

Kurucusu Yahudi Mark Zuckerberg olan sosyal paylaşım sitesi Facebook Filistin’de İsrail’in yaptığı katliamları paylaşan ve dünyaya duyuran sayfaları bir bir kapatıyor. Sayfaları neden ve niçin kapattığını da  açıklamayan  Facebook’a Müslümanlardan tepki yağıyor. Bu Facebook’un Müslümanlara uyguladığı ilk ambargo değil. Site daha önce İHH İnsani Yardım Vakfı’nın sayfasını hukuksuz bir şekilde kapatmış 184 bin üyeli sayfayı, yayından kaldırmıştı.

ABD ve Avrupa ülkelerinden sonra İsrail’e bir destekde Facebook’tan geldi. Sosyal paylaşım sitesi Facebook, terörist İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırıları paylaşan sayfaları kapatmaya başladı. Kamuoyunu bilinçlendirmek için Facebook hesabı üzerinden Gazze zulmüne ilişkin fotoğraf ve bilgi paylaşan sayfalar, milyonlarca takipçisi olmasına rağmen Facebook’u rahatsız etti. Gazze’de devam etmekte olan savaş ile ilgili kamuoyunun en ufak bilgisi olmaması için çalışan Siyonist mihraklar Facebook sayfalarını kapatıyor ve Gazze’de işlenen zulüm adeta perdeleniyor. Gazze zulmünün haberlerini görmeye tahammül edemeyen Siyonist kafalar en ufak bilgiyi bile saklamaktan kaçınmıyor.

Siyonist kafalar şimdi de sosyal paylaşım sitelerine el attı ve terörist İsrail’in Gazze’ye yaptığı zulmü paylaşan sayfaları kapatmaya başladı. Siyonist mihraklarla ortak hareket eden Facebook da adeta emir almışçasına sayfaları kapatmaya başladı. Filistin direnişinin fotoğraflarını ve Gazze savaşına ilişkin gelişmeleri paylaşan sayfalar Facebook tarafından tek tek tespit edilerek kapatılıyor. Filistin direnişine ilişkin en ufak bilginin bile paylaşılmasına izin vermeyen Facebook, sayfaların milyonlarca takipçisi olmasına dahi aldırmıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum