Gülen Neden Susuyor?

Gülen Neden Susuyor?
Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, Fethullah Gülen Hocaefendi'nin Gazze'de yaşananlar karşısındaki suskunluğunun aslında bir 'çığlık' olduğunu iddia etti.

Kamuoyunda Gülen'in İsrail'i neden eleştirmediği merak konusu. Gülen'in Mavi Marmara olayında yaptığı açıklamalar da çok tartışılmıştı. Gülen, Gazze'ye yardım götüren Mavi Marmara gemisinin İsrail'den izin almadan yola çıkmasını eleştirmişti.

Yine Gülen'in daha önce yaptığı "İsrail'de bomba tehdidi altındaki Yahudi çocukları için yüreğimin yağları eriyor, onların başında patlayan bombalar sanki içimde patlıyor" açıklamaları çok konuşulmuştu. 

SESSİZLİĞİ BİR ÇIĞLIKTIR

Bugün TV'de Erkan Akkuş'un sorularını cevaplayan Ekrem Dumanlı, Gülen'in suskunluğunun aslında bir çığlık olduğunu söyledi. Dumanlı, 'Hocaefendi'nin sessizliği bir çığlıktır. Ve bu sessizliğe sebep olanlar mahcup olmalıdır. Düşünsenize Erzurum'un Korucuk köyünden bir insan çıkıyor milyonlarca insanı etkiliyor, dünyanın dört bir tarafına evrensel barışı taşıyacak insanlar yetiştiriyor. Aydın, mütefekkir, eğitimli insanlar yetiştiriyor. Bir atmosfer oluşturuyor ' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum