Trafik Polisine Çarptı

Trafik Polisine Çarptı
Yalova'nın Süpürgelik Mevkisi’nde, virajı alamayan kamyon yoldan çıktı.

Maddi hasarlı kaza için olay yerine gelen polis ekipleri tutanak hazırlarken, bu sırada kontrolden çıkan bir minibüs işlem yapan polise, kamyon sürücüsüne ve kamyon sürücüsünün babasına çarptı. Minibüsün de yan yattığı kazada 7 kişi yaralandı.

Kaza, saat 14.30 sıralarında Yalova- Orhangazi karayolu, Süpürgelik Mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan gelen Rıfat Soylu (25) yönetimindeki 34 ER 2323 plakalı kamyon, Süpürgelik mevkisinde iddiaya göre viraja sert girince kontrolden çıktı. Yolun solundaki bariyerleri aşan kamyon su kanalında durdu. Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza için olay yerine trafik ekibi çağrıldı. 

MİNİBÜS HIZLA GELDİ

Kaza yerine gelen Yalova Bölge Trafik müdürlüğü ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemleri almaya başladı. İki polis memurundan biri güvenlik önlemi ile uğraşırken bir diğer memur ise kamyon sürücüsü ile kaza tutanakları düzenlemeye başladı. Bu sırada aynı yönde giden ve viraja hızlı giren İlhan Uçar (45) yönetimindeki 77 DV 395 minibüs de kontrolden çıkarak önce polis memuru Erkan Çimen’e çarptı. Ardından kamyon sürücüsü Rıfat Soylu ve kamyon sürücüsünün babası Hikmet Soylu’yu (58) altına alan minibüs kamyonun girdiği su kanalına uçarak yan yattı. 

Kazada kamyon sürücüsü Rıfat Soylu, babası Hikmet Soylu, polis memuru Erkan Çimen ve minibüste bulunan Beyzade Tülay Dağtekin (21), İlhan Uçar (45), Cüneyt Öğrenç ve Nedim Yalınkılıç (32) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Yalova’daki hastanelere sevk edildi. Kamyon sürücüsü Rıfat Soylu’nun durumunun ağır olduğu bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.