Demirören'den Passolig'e Büyük Övgü

Demirören'den Passolig'e Büyük Övgü
Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören, Ankara'daki olağan genel kurulda Passolig sisteminden övgüyle söz etti.

Ankara'da düzenlenen TFF Olağan Genel Kurulu'nda, TFF Başkanı Yıldırım Demirören e-bilet/Passolig ile ilgili bir açıklama yaptı.

Demirören yeni uygulama ile ilgili olarak, "Sporda şiddetin önüne geçmekiçin göreve geldiğimiz günden bu yana ortaya koyduğumuz bir irade var ve bu iradenin sonuçlarını almak en büyük arzumuz. Özellikle çirkin ve kötü tezahürat konusunda geçtiğimiz sezon radikal önlemler aldık.

Bunun sonucunda çirkin ve kötü tezahüratın yüzde 70 oranında azaldığını belirtmek isterim. Kötü tezahüratı ve şiddeti bitirmek için her türlü önlemi alacağız.

Bu sezon E-Bilet uygulamasının da yardımıyla tribün kapatma cezalarınıuygulamaya alıyoruz. Bu uygulama ile seyircisiz veya sadece kadın veçocukların izlediği müsabakalar tarih oluyor.

E-Bilet konusunda ise Federasyon olarak öncü ve örnek bir yapı oluşturduk. Passolig dünyadaki emsallerinin üzerinde ve kulüplerimize şimdiden faydalar sağlamaya başlamış bir teknolojidir. Sizlerin ve sağduyulu taraftarların katkılarıyla yeni sezonda çok daha fazla faydalarınıgöreceğimize eminim." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.