SP’den Köşk Açıklaması

SP’den Köşk Açıklaması
Saadet Partisi, Köşk seçiminde nasıl bir tavır sergileyeceğini bugün netleştirip, Çarşamba günü yani yarın açıklayacak.

SP’de Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın KKTC’ye gitmesi nedeniyle, önceki günkü kritik toplantıda beklenen kararın alınamadığı öğrenildi.

Dün partisi genel merkezinde gazetecilerle iftarda biraraya gelen SP lideri Mustafa Kamalak, şimdiye kadar yaptıkları istişareler ile anket çalışmalarının sonuçlarını görüşmeye başladıklarını fakat Kıbrıs’a gittiği için toplantının yarım kaldığını, bugün yeniden biraraya geleceklerini ve bir karara varacaklarını, kararlarını yarın(Çarşamba) açıklayacaklarını bildirdi.

Kur’an-ı Kerim’den bazı ayetleri okuyan Kamalak, “Bunların her biri birer durak, bu duraklar bizi Köşk seçiminde nasıl bir tavır alacağımıza götürecek” dedi.

Kamalak, şuana kadar ki görüntünün, şahsi düşüncesinin ne olduğu gibi sorular karşısında ise sır vermeyerek, “Benim elbette şahsi bir düşüncem var lakin, bunu söylemem diğer arkadaşlarım üzerinde baskı oluşturabilir. Çarşamba’yı bekleyin” dedi.

ERDOĞAN VE HÜKÜMET’E AĞIR ELEŞTİRİLER

20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekatı’nın yıldönümü münasebetiyle KKTC Cumhurbaşkanı’nın davetlisi olarak yavru vatana gidip geldiğini ifade eden SP lideri, Hükümet’in KKTC’nin uluslar arası arenada tanınması noktasında ayak sürüdüğünü söyledi.

BELDE BELEDİYE BAŞKANI EDİYOR, BAŞBAKAN ETMİYOR!

Kamalak, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına adaylığını açıkladıktan sonra Başbakanlık görevinden istifa etmemiş olmasına da tepki göstererek, “Kamu görevlileri milletvekili, belediye başkanı adayı olunca görevlerinden neden istifa ederler, kamu gücünden faydalanmasınlar diye. Bir belde belediye başkanı milletvekilliği, belediye başkanlığı adayı olunca görevinden istifa ediyor, Başbakan etmiyor. Burada bir sakatlık var. Burada büyük bir garabet var” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum