Paralelcilere Bu Hatırlatma Yeter

Paralelcilere Bu Hatırlatma Yeter
Akit Ankara Temsilcisi Yener Dönmez’in, “ekmek” sorusu Ekmeleddin İhsanoğlu kadar paralel medyayı da rahatsız etti.

Paralelcilerin “sanal imamı” fuatavni, Akit Temsilcisi Dönmez aleyhinde mesajlar atmaya başladı; postmedya, aktifhaber adlı internet siteleri de bunları manşetine çekti.

Zaman, Samanyolu gibi medya organları da ekmek sorusu üzerinden Dönmez’in aleyhinde haberler yayınladı.

Sosyal medyada da organize olan paralelciler, çatı adayları Ekmel beyi sarıp sarmalarken; Akit Temsilcisi Dönmez hakkında karalama kampanyası başlattılar.

SİZE BU HATIRLATMA YETER

Dönmez’e karşı “Ekmel Bey’e bu soruyu nasıl sorarsın” rüzgarı estirmeye çalışan paralelciler, ülkenin Cumhurbaşkanına, Başbakanına, Bakanına, Belediye Başkanına “eşiniz başını açacak mı” şeklinde sorular yöneltiliyordu da, bu soruları yönelten malum gazeteciler ile yazarlara hoş görünmeye çalışıyor; onlarla diyalog kurma peşinde koşuyordu.

Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı adaylığı döneminde özellikle..Malum medyada kimi kalemşörler, ülkenin Müstakbel Cumhurbaşkanına her fırsatta bu namussuz soruyu bile yöneltiyordu da dünün gazeteci abileri, bugünün paralel sözcüleri “ama haber değeri var” diyordu.

Bu arada, ulusal bir tv kanalı dün Ankara’da vatandaşa mikrofon uzatarak, ekmek fiyatını sordu. Çatı aday İhsanoğlu’nun “1 TL” dediği ekmeğin 75 kuruş olduğu ortaya çıktı.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum