Lahmacuncu Başkomiser Gözaltında

Lahmacuncu Başkomiser Gözaltında
17 Aralık operasyonunda Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlunun ofisinde lahmacun yiyen Başkomiser Recep Can da gözaltına alındı.

22 ilde yapılan 'paralel operasyonu'nda gözaltına alınan kişilerin, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, yasa dışı dinleme, resmi belgede sahtecilik, askeri casusluk, devletin güvenliğine ilişkin bilgileri temin etme" gibi suçlara karıştıkları iddia edildi.

LAHMACUNCU BAŞKOMİSER DE GÖZALTINDA

17 Aralık operasyonu sırasında arama yaptığı ofiste bacak bacak üstüne atıp lahmacun siparişi verdirten Başkomiser Recep Can, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı operasyon kapsamında gözaltına alındı.

BAKAN'IN OĞLUNUN OFİSİNDE LAHMACUN YEMİŞTİ

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar'ın ofisinde yapılan aramada bacak bacak üstüne atarak elinde tespihle aramaları yöneten ve ofis çalışanlarına lahmacun siparişi verdirttiği öne sürülen Recep Can önce sürgün yemiş, daha sonra da görevden alınmıştı. 

ERDOĞAN SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Başkomiser Recep Can'ın görüntülerinin internete düşmesinin ardından Başbakan Tayyip Erdoğan, Samsun mitinginde tepki göstererek şöyle demişti: 

Şu hale bakın. Yürütmenin mensubu bir eve baskın yapacak. Baskın yaptığı evde bacak bacak üstüne atacak, eline tespihi alacak külhanbeyi gibi. Bir de yemek ısmarlayacak bu nasıl bir iş. Bunu yapan yargı mensubunu seyir mi edeceğiz? Gereği neyse bunu yaparız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum