'Beyin Takımı Tasfiye Edilirse Sonuç Alınır'

'Beyin Takımı Tasfiye Edilirse Sonuç Alınır'
AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar Paralel Yapı'ya operasyonun emniyetle sınırlı kalmayacağını söyledi. Tayyar, "Emniyet mensuplarıyla sınırlı kalmaz, yargıdan da ekleme olabilir" dedi.

AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar 24 TV'ye konuk oldu. Tayyar, paralel yapı operasyonuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Tayyar'ın açıklamalarından satırbaşları...

Sayın Başbakana soruldu başka alanlara da sıçraya bilir dedi ne anlama geliyor? Yani genişleyebileceği anlamına mı geliyor?

SADECE BİR OLAYLA SINIRLI GÖZÜKMÜYOR

Şamil Tayyar: Neyi kastettiğini bilmiyorum ama benim operasyona genel çerçevede baktığım zaman bu isimlerle sınırlı kalmayacak izlenimi edindim. Bu sadece bir olayla sınırlı bir operasyon gibi gözükmüyor. Adana’da meydana gelen o casusluk operasyonu gibi değil.

OPERASYONUN BEYİN TAKIMI

Burada da başlangıçta sanki 17 Aralık ve 25 Aralık operasyonunda görev alan polislerle sınırlı bir soruşturma gibi algılandı. Özellikle sosyal medya da Twetler atıldı fakat zaman içersinde bunun böyle olmadığı gördük. İsimlere baktığımda o paralel yapı dediğimiz yapının çekirdek kadrosunun Çelik çekirdek kadrosunu oluşturuyor. Operasyonel timi yani onların beyin takımı

Operasyondan çok önce biz şunu söyledik: burada bir kadro var, bu kadronun içerisinde emniyet mensupları, yargı mensupları, gazeteciler, sınırlı sayıda finans kesiminden ve siyasetten isimler var. Ama beyin takımı bu! Çekirdek yapıya yönelik bu operasyon emniyet mensuplarıyla sınırlı kamaz.

EMNİYET İLE SINIRLI KALMAZ YARGIYA DA SIÇRAR

Emniyet mensuplarıyla sınırlı kalmaz, yargıdan da ekleme olabilir diye tahmin ediyorum savcı olabilir, yargıç olabilir benli bir iki gazeteci olabilir bu beyin takımının içinde yer alan başbakanımızın sıçraya bilir genişleyebilir izliyoruz açıklaması buna işaret midir? Bunu ifade eder mi? Bilmiyorum ama bende bıraktığı izlemin bu.

Bunlar devlet içinde bu yapının operasyonel gücümü?

BEYİN TAKIMI TASFİYE EDİLİRSE SONUÇ ALINIR

Tabi aynen öyle! Şu ana kadar yapılan operasyonlar içerisinde en etkili en öldürücü operasyon. Zaten bundan sonra sonuç çıkmaz. Can alıcı kısmı bu, bunu merkez alarak yürüyebilir.

Benim burada naçizane tavsiyem: Ergenekon da ve Balyoz da yapılan yanlışlar bu operasyonlarda yapılmasın. Beyin takımına yönelik daha sınırlı bir operasyon yürütülürse daha kalıcı tesirler bırakabilir. Siz o beyin takımını tasfiye eder, beyni uyuşturursanız zaten el, kol, bacak hareket etme hale gelir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum