Mülteci Kurtarma Anı Kamerada

Mülteci Kurtarma Anı Kamerada
Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekipleri tarafından devriye görevi esnasında Bodrum Bitez açıklarında göçmenleri taşıyan bir teknenin battığı ihbarının ardından 9 göçmen sağ kurtarıldı.

Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı ekipleri tarafından devriye görevi esnasında Bodrum Bitez açıklarında göçmenleri taşıyan bir teknenin battığı ihbarının ardından 9 göçmen sağ kurtarıldı, bir kadın göçmen öldü, bir göçmenin ise kayıp olduğu açıklandı.

Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanlığından yapılan açıklamada, “Muğla İli Bodrum İlçesi Bitez açıklarında düzensiz göçmenlere ait bir teknenin batması sonucunda kıyıya yakın bir mesafede 4 göçmen sağ olarak kurtarıldı, alınan ilk ifadelerinden teknede 11 kişi oldukları öğrenildi. Yapılan arama kurtarma operasyonu neticesinde toplam 9 göçmen sağ kurtarıldı, 1 kadın göçmen ise ölü olarak denizden çıkarıldı” denildi.

Alabora olan tekneden denize düşen mültecilerin kurtarma anı Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından an be an görüntülendi. Deniz ortasında çığlık atan bir mültecinin imdadına Sahil Güvenlik botundan atılan bir ip yetişti. İple bota çekilen mülteci ve diğerleri karaya taşındı

Mülteci Kurtarma Anı Kamerada

Mülteci Kurtarma Anı Kamerada

Mülteci Kurtarma Anı Kamerada

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.