Cephane Bizden Olmasın Çağrısı

Cephane Bizden Olmasın Çağrısı
Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) üyesi dernekler “Dünyanın Tüm Halklarına Ortak Çağrı: Cephane Bizden Olmasın"sloganı ile İsrail'in katliamına tepki gösterdi.

Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkan Vekili İbrahim Güllü; konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı "İsrail’in, Gazze’de uyguladığı devlet terörü, soykırıma dönüştü. Gazze’li çocuklar, kadınlar, erkekler toplu halde soykırıma uğruyor.

Yaşamını henüz kaybetmemiş olanlar ise, elektriksiz, susuz, gıdasız, ilaçsız ve barınaksız durumda, yaşamaya çalışıyorlar.

 Dünyanın tüm halkları; kendisini yönetenlerin, uygulanan bu soykırıma sessiz kalmaları ve hatta desteklemelerine karşın günlerdir alanlarda tepkilerini dile getiriyor, Gazze için ağlıyor, ağıt yakıyor.

 Dünyayı yöneten egemenlerin ve işbirlikçilerinin soykırıma dönüşen bu operasyonuna karşı, artık onların anlayacağı dilden konuşmaya başlıyoruz ve biz dünyanın her yerindeki insanlar; soykırımın sponsoru olmayacağımızı tüm dünyaya ilan ediyoruz.

Gazze’ye, Gazze’liye yağan bombanın, merminin, CEPHANESİ BİZDEN OLMASIN diyen herkesi, dünya ölçeğinde uygulanan tüketici boykotuna katılmaya çağırıyoruz." diyerek herkesi İsrail'e tepki göstermeye çağırdı.

 İsrail'i destekleyen global şirketleri de eleştiren Güllü, "“Bizler, dünyanın her yerindeki tüketiciler; İsrail ve ona göz yuman, destekleyen, kınamayan küresel egemenler Gazze’de uyguladıkları soykırımı sonlandırana dek Coca Cola, Pepsi Cola, Mc Donalds, Kentucky Fried Chicken, Burger King, Marlboro, Camel, Winston, Parliament markalarını satın almıyoruz.” dedi.

Habervaktim.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum