Dehşete Düşüren Filistin Çağrısı

Dehşete Düşüren Filistin Çağrısı
İsrail'in Gazze katliamı sürerken Haham Dov Lior, tüm Filistinlilern öldürülmesini istedi.

İsrail'in Gazze'de düzenlendiği saldırılarda 650'den fazla kişi yaşamını yitirirken, İsrailli bir hahamın söyledikleri dünyanın kanını dondurdu. Haham Dov Lior, İsrail ordusundan Filistinlilerin tamamını öldürerek Gazze'nin yeryüzünden silinmesini istedi.

Batı Şeria'da 'Kiryat Arba' isimli Yahudi yerleşkesinde yaşayan İsrailli Haham Dov Lior, yaptığı ırkçı açıklamalarla tepki çekiyor.

"TEVRAT BİZE BUNU EMREDİYOR"

Lior, İsrail ordusuna verdiği mesajında 'Keşke tüm Filistinlileri öldürseler. Gazze'yi tamamıyla yok etseler.' İfadelerini kullandı. Acımasız İsrail ordusunun yaptığı katliamlara ve akıttığı kana doymayan Lior, Tevrat'taki 'savaş' kavramına dikkat çekerek, 'Tevrat bize, savaşlarda nasıl muamele edeceğimizi öğretiyor' diyerek yaptığı ırkçı açıklamaları tevrata isnad etti.

"HER BİR GAZZELİ DÜŞMANIMIZDIR"

Lior, İsrail haber portallarına verdiği röportajda, Kassam Tugayları'nın Gazze halkı içinden çıktığını hatırlatarak, 'Bu askerler Gazze halkının içinden çıkmışsa bütün Gazze bizim için düşmandır. Her birisini öldürmeliyiz, Kassam ile savaş halinde olduğumuz için Gazze halkının elektriğini kesmek, onlara her türlü zulüm ve baskı uygulamak mübahtır, onlar bunu hakediyor' şeklinde konuştu.

"KASSAM BİZE ÇEKTİRECEK"

Lior, insanlık dışı sözlerine devam ederek, 'İsrail Savunma Bakanı, orduya emretmeli. Gazze'nin yerle bir edilmesi şart. Çünkü eğer bu halk yok edilmezse ordumuzun Kassam konusundaki şikayetleri bitmeyecek.' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum