Bir Aile Yok Oldu!

Bir Aile Yok Oldu!
Gaziantep'te, otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza, bu sabaha karşı Gaziantep-Şanlıurfa karayolunun 8'inci kilometresinde meydana geldi. Kadir Gecesi için gittikleri Şanlıurfa'da bulundukları sırada bir yakınlarının vefat haberini alan Çıplak ailesinin fertleri 42 yaşındaki Şerif Çıplak yönetimindeki 27 KB 572 plakalı otomobil ile Gaziantep'e dönmek üzere yola çıktı.

Çıplak ailesinin içinde bulunduğu otomobil, kente 8 kilometre uzaklıkta karşı yönden gelen 25 yaşındaki İbrahim Alpak yönetimindeki 63 B 4244 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Şerif ile yanında bulunan 42 yaşındaki eşi Fatma ile çocukları 11 yaşındaki Duygu ve 9 yaşındaki Özlem Çıplak yaşamını yitirdi. Yaralanan, sürücünün babası Süleyman, annesi Zeliha ile yeğeni Hasan Çıplak ise kazayı görenlerin çağırdığı ambulanslarla kentteki hastanelere götürüldü

Karayolunda ulaşımın aksadığı kaza sonrası jandarma, kamyon sürücüsü İbrahim Alpak'ı gözaltına aldı.

Kazada ölen Çıplak çifti ve 2 kızının cenazeleri, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrası yakınlarına teslim edildi. Adli Tıp Kurumu önünde gözyaşı döken yakınları, ölümleri ile kendilerini yasa boğan Çıplak ailesinin 4 ferdini Araban ilçesinde bulunan aile mezarlığına defnedeceklerini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.