Cübbeli Ahmet Hoca'dan Bakan Ala'ya Tepki

Cübbeli Ahmet Hoca'dan Bakan Ala'ya Tepki
Cübbeli Ahmet, Kadir Gecesi sohbetinde isim vermeden Bakan Ala'yı eleştirdi, bu kaçıncı gafları diyerek dikkatli olunmasını istedi.

İsim vermeden Efkan Ala'nın Peygamberimiz ile ilgili "Kendisine pay çıkardı" sözlerini de değerlendiren Cübbeli, bu adamların itikatı bozuk diyerek tepki gösterdi.

Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, internet üzerinden yayınlanan Kadir Gecesi özel programında İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın sözlerine tepki gösterdi. İsim vermeden Ala'yı eleştiren Ünlü, bunların itikatı bozuk diyerek şöyle konuştu:

"Sen Peygamber'e nasıl dersin "kendisine pay çıkardı" diye! Kaçıncı gafları bunların ya! Çünkü adamların itikatı bozuk. Bu tehlikeyi biz durduracağız. Ölüncüye kadar bu kafaların peşinde olacağız savaşacağız.!

EGEMEN BAĞIŞ'A DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

17 ve 25 Aralık sürecinde AK Partili Egemen Bağış'a ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı yayınlanmış ve Bağış'ın Kur'an-ı Kerim'deki bazı ayetlerle ilgili "makara, takara" dediği iddia edilmişti. Bu ses kaydıyla ilgili de açıklama yapan Cübbeli Ahmet, "Biri Bakara’ya makara, takara diyor. Öbür gazeteci oradan salla bir ayet. Bakara’da çok ayet var diyor. 5’te, 6’da salla diyor. Ben her cuma çakıyorum bir tane diyor. Ne adamlara kaldık, ne işlere kaldık! Ne belalara kaldık! Müslümanlardan faydalanmak için dinsizi, donsuzu girmiş aramıza." sözleriyle tepki göstermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum