Ekmel Bey’den Kandil Çarpıtması

Ekmel Bey’den Kandil Çarpıtması
Muhalefetin Köşk adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Akit muhabirinin soruları karşısında çareyi “işi sulandırmada” buldu.

İhsanoğlu dün de Kayseri’ydi; Kayseri’de de miting yapmadı, salon toplantısı düzenledi.

Çatı aday seçim çalışmaları kapsamında geldiği Kayseri’de kendisini aday gösteren partililer tarafından havaalanında karşılandı.

Kayseri’de bir otelde gerçekleşen basın toplantısında basın mensuplarının sorularını cevaplayan çatı aday İhsanoğlu, Akit muhabiri Hacı Yakışıklı’nın sorularını geçiştirmeye çalışırken, yanı başındaki şakşakçı grup da alkış taktiği ile konunun üzerini örttü!

Yakışıklı’nın “Bir yanınızda CHP’li vekil bir yanınızda MHP’li vekil oturuyor. Ancak siz partiler üstü olduğunuzu söylüyorsunuz. Hem partiler üstü olduğunuzu söyleyip hem partililerle birarada oturmanız doğru mu?”  sorusuna kaçamak cevaplar veren çatı aday, “Ön sırada vekillerle otursam da diğer partililer de bizimle beraber” diyerek, partiler üstü olup olmadığına açıklık getiremedi.

Akit muhabiri Yakışıklı, İhsanoğlu’na kandil günü attığı mesajla ilgili de “Kadir Gecesi’nde vatandaşların cebine sizden Kandil mesajı geldi. Vatandaşlar, bizim numaramızı nereden aldı diye size tepki gösterdi. Bu mesajı siz mi yazdınız" diye sordu.

İhsanoğlu ise cevap vermek yerine, konuyu çarpıtarak, safiyane bir tavır takındı ve "Niye Kandil'i kutladığım için mi kızmışlar" ifadelerini kullandı.  

Salonda bulunan yandaşları tarafından alkışlarla gürültüye getirilen soru İhsanoğlu’nun çarpıtmasıyla devam etti. "Bu siyasete dini alet etmek olmuyor mu?" denmesi üzerine İhsanoğlu,  “Bana oy verin diyerek oy istemedim ki" ifadelerini kullanmakla yetindi.

Akit  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum