O Siyoniste “Dünyanın En Aşağılık Kadını” Ödülü!

O Siyoniste “Dünyanın En Aşağılık Kadını” Ödülü!
İnegöl Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Şeyma Topalak, Filistinli annelerin öldürülmesini isteyen İsrailli kadın milletvekili Ayelet Shaked’e ‘dünyanın en utanç kadını’ ödülünü vereceklerini söyledi.

Haydar Cerrah liderliğindeki İnegöl Kent Konseyi’nin Kadınlar Meclisi Başkanı Şeyma Topalak, Filistinli annelerin öldürülmesini isteyen İsrailli kadın milletvekili Ayelet Shaked’e ‘dünyanın en utanç kadını’ ödülünü vereceklerini söyledi. Shaked’in kan donduran çağrısına sert çıkan Topalak, “Sen ve senin gibiler anneliğinizle beraber tüm insanlığınızı da yitirmiş ve taş yığınına dönmüşsünüz. Sizi 2014’ün ‘dünyanın en utanç kadını’ seçiyoruz. Senin gibi düşünen İsrailli kadınlarla birlikte bu lekeyle anılacaksınız. Belli ki Hitler’den öğrendiğiniz vahşeti daha da geliştirmişsiniz” dedi. 

UZAKTAN KUMANDALI KADIN DERNEKLERİ! 

Terörist devlet İsrail’in Gazze’de uyguladığı sistematik katliam karşısında hala sessiz, duygusuz ve tepkisiz kalan tüm kadınlara ve annelere de seslenen Topalak, “Daha kaç çocuğun ölmesini bekliyorsunuz sokaklara dökülmek için? Kaç fidanın devrilmesini bekliyorsunuz Gazze sokaklarında? Kaç annenin kolu kanadı kırılmalı vicdanınızın sızlaması için? Sahi siz sadece hayvanlar ölürken, ağaçlar sökülürken mi tepki vermeye ayarlısınız?” diye sordu. 

“ZULÜM DENİZİNDE BOĞULACAKSINIZ” 

Tarihin mazlumların çığlıklarına kulaklarını tıkayan ve zalimlerin zulmüne tepki göstermeyen tüm kadın derneklerini kaydettiğini vurgulayan Şeyma Topalak, şöyle devam etti: “Tarih kalemini satmış yazar ve şairleri de kaydediyor. Siyasileri ve gazetecileri de. Tepkisiz kalan vakıfları, cemaatleri ve anlı şanlı cemaat liderlerini de. Annelerin yangına çevirdiğiniz yüreğinden çıkan beddualar elbet bir gün İsrail’i bulacak ve o kurduğunuz zulüm denizinde boğulacaksınız. Dünya mutlaka ve yakın zamanda terör devleti İsrail zulmünden kurtulacaktır. Buna inancımız tamdır.” 

Akit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum