4'ü Birden Aynı Takıma Gidiyor!

4'ü Birden Aynı Takıma Gidiyor!
UEFA Avrupa Ligi’nde tur biletini Chikhura’ya kaptıran Bursaspor, aynı sıkıntıyı Süper Lig’de de yaşamamak için harekete geçiyor.

Kartepe kampında yaptığı açıklamada, “Transferde bize söylenenden farklılıklar var” diyerek yönetime göndermede bulunan teknik direktör Şenol Güneş, Chikhura faciasının ardından resti çekti, mutlaka kaliteli takviyeler istedi.

Güneş’in Yeşil-Beyazlı idarecilere verdiği listede ise taraftarı heyecanlandıracak, takımı ayağa kaldıracak isimler var. İşte tecrübeli hocanın gözdeleri...

Stopere Gökhan Zan

Savunmanın göbeği şimdilik çok sıkıntı değil. Ancak aynı Frey ve Taiwo gibi Civelli’nin de yıllık ücretinden rahatsız olan yönetim, eğer talibi olursa tecrübeli savunmacıyı gönderecek. Yerine alınması planlanan isim ise Galatasaray’da gözden çıkarılan Gökhan Zan. Çalışmalarını bireysel olarak sürdüren Gökhan’ın da Yeşil-Beyazlı takıma sıcak baktığı konuşuluyor.

Holmen bitti gibi

Bekir, Traore ve Şamil üçlüsünün üretkenliği yetersiz kalınca tecrübeli hoca, Holmen için görüşmelere başlanmasını istedi. Fenerbahçe’de olarak gözden çıkarılan İsveçli’yle ilgili tek soru işareti 1.3 milyon Euro’lu ücreti. Eğer Taiwo giderse Nijeryalı’dan açılacak bütçe Holmen’e verilecek. Holmen’e Başakşehir de talipti. Ancak Cenk Şahin’i isteyen Fenerbahçe, aldığı ret yanıtı nedeniyle Başakşehir’in teklifini kabul etmedi.

Webo zor ama...

Chikhura maçıyla ilgili dün değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Şenol Güneş, “Fernandao’nun yanına hareketli bir forvet bakıyoruz” dedi. Edinilen bilgiye göre Güneş, bu mevkii için yönetime Pierre Webo’nun adını verdi. Ersun  Yanal’ın Fenerbahçe’de tutmak istediği Webo’nun Sarı-Lacivertliler’le bir yıl daha sözleşmesi var. Timsah yine de tecrüğbeli forvet için Fenerbahçe’nin kapısını çalacak. Düşünülen formül kiralık.

Joker Emre Çolak

Ferhat Kiraz, Volkan Şen ve Aydın Karabulut’un skor üretememesinden yakınan Güneş’in, kanat için düşündüğü isim ise Emre Çolak. Galatasaray’daki geleceği henüz netlik kazanmayan 23 yaşındaki oyuncu Galatasaray’ın da uygun görmesi halinde kiralanacak. Şenol hoca, her iki kanatta ve forvet arkasında oynayabilen Emre’yi joker olarak düşünüyor. Bu futbolcunun kesin olarak kadroya katılmasını istiyor.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.