Hakan Şükür Savcının Odasını Bastı İddiası

Hakan Şükür Savcının Odasını Bastı İddiası
Emniyete yönelik operasyonda gözaltına alınan polislere destek olmak için İstanbul Adliyesi'ne Hakan Şükür'ün savcının odasını bastığı ileri sürüldü.

 

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, 22 Temmuz operasyonu kapsamında adliyeye sevk edilen polis yakınlarını önceki gün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde ziyaret etti.

"KRAL Hakan Şükür" TEZAHÜRATLARI

Şükür ardından adliyeye girerek gözaltındaki polisleri nezarethanede ziyaret etti ve avukatlarıyla görüştü. Şükür'ün aralarında eski Terörle Mücadele Şubesi Müdürü Ömer Köse ve Emniyet Amiri Gaffur Ataç'ın da aralarında bulunduğu polislerle bir süre sohbet etti. Polisler ise "Kral Hakan Şükür" tezarühatları yaptı ve hatıra fotoğrafları çektirdi. Şükür ziyaretin ardından nezarethaneden ayrıldı. Ziyarete ilişkin görüntüler bugün ortaya çıktı.

SAVCININ ODASINI BASTI İDDİASI

Hakan Şükür’ün adliye binasında sorgu yapan savcının odasına zorla girdiği iddia edildi. Soruşturmada görevli 4 savcıdan biri olan Gökalp Kökçü’nün gece saatlerinde gözaltına alınan polislerin sorgusunu yaptığı sırada Hakan Şükür’ün Adliye’nin yetkili kişilerin dışında girilmesi yasak olan 7 katına zor kullanarak çıktığı iddia edildi. Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nda savcı Kökçü, polislerin sorgusunu yürütürken, Hakan Şükür milletvekilliği kişiliğini kullanarak sorgu esnasında odaya girdi.

Savcı Kökçü'nün daha sonra olaya müdahale etmesiyle Hakan Şükür odadan çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum