Beşiktaş Mutlu Sona Çok Yakın

Beşiktaş Mutlu Sona Çok Yakın
Beşiktaş, Gökhan Töre transferini sonuçlandırmak için Rubin Kazan ile uzlaşma yolu ve nakit arayışına girdi.

Gökhan konusunda Rus kulübü ile daha önce sözlü olarak anlaşan Beşiktaş'ın transferin resmiyet kazanması için Rubin Kazan'a 3 milyon Euro nakit ödemesi gerekiyor. Bu rakam yanında kalan 1.5 milyon Euro'yu da takside bölerek ödeyecek olan Beşiktaş, böylece Gökhan'ın bonservisini alacak. Bu konudaki son pürüzleri çözmeye çalışan Beşiktaş'ta teknik direktör Slaven Biliç'in kadroda düşünmediği İbrahim Toraman için yeni bir formül bulundu.

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, bir araya geldiği eski kaptanlarına "seni takımımızda görmek istiyoruz, ancak Bilic senin için, '1 yıldır oynamıyor, 2 kamp kaçırdı, hazır olması 6 ayı alabilir. Kiralık gitsin, İbrahim'den gelecek yıl yararlanalım' dedi" ifadesini kullandı.

İbrahim Toraman da bu teklife sıcak bakarken, "En büyük hayalim 1 yıl da olsa yeni stadımızda forma giymek. Yeni stad rüyalarıma giriyor. Orada oynayıp şampiyonluk kupası ile tur atmak istiyorum" diye konuştu.

Beşiktaş yönetimi, İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ü kiralık göndermek için Spor Toto Süper Lig takımlarıyla görüşmelere başladı.

İbrahim Toraman'a Gaziantepspor, Sivasspor ve Balıkesirspor'un teklif yaptığı belirtildi.

Bu arada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yayınladığı mesajla siyah beyazlı camia ve halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Orman mesajında şu ifadeleri kullandı:

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının daha da güçlendiği, milli ve dini duyguların ön plana çıktığı; inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği özel günlerdir. Hep birlikte, sağlık, sevgi ve huzur dolu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, tüm Camiamızın ve Halkımızın Ramazan Bayramı'nı kutluyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.