Menderes Türel Baykal'ın Masasına Oturunca

Menderes Türel Baykal'ın Masasına Oturunca
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Deniz Baykal'ın önceden ayırttığı masaya oturunca espriler havada uçuştu.

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile aynı börekçide kahvaltı yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Menderes Türel, Baykal'ın hesabını ödedi.

Ramazan Bayramı'nı memleketi Antalya'da geçiren Baykal, bayram namazını Tekeli Mehmet Paşa Camii'nde kıldı.

TÜREL, BAYKAL'IN MASASINA OTURDU

Namazın ardından Baykal ve diğer milletvekilleri, Avcuoğlu Börek'e geçti. Burada Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile karşılaşan Baykal arasındaki diyalog, gülüşmelere neden oldu.
Börekçiye önce gelerek CHP eski lideri için ayrılan masaya habersiz oturan Menderes Türel, Baykal'ı masaya davet etti. Bu davet üzerine Baykal esprili şekilde, “Bizim yerimizi işgal etmişsiniz. Tamam belediyeyi aldınız ne yapalım, börekçideki masayı da böyle olmaz ki" dedi.

DENİZ BEY'İN KOLTUĞUNDA GÖZÜMÜZ YOK

Bunun üzerine Türel ise "Arkadaşlarım buraya oturmuşlar. Sorduk 'Burası kimin' dedik, 'Deniz beye ayırmıştık' dediler. Ben de 'Deniz Bey'in koltuğunda hiçbir zaman gözümüz yok' dedik" sözleri, karşılıklı gülüşmelere neden oldu. Baykal ve Türel birbirlerinin elini sıkarak bayramlaştı.

BAYKAL TÜREL'İN TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

Deniz Baykal, beraberindeki milletvekilleri ile birlikte yan masada kahvaltısını yaptı. Kahvaltının ardından Türel, Baykal'ın hesabını ödemek istediğini söyledi. Avcuoğlu Baykal'a giderek Türel'in hesabı ödemek istediğini söyledi. Baykal, "Tabii ki olur. Teşekkür ederiz" diyerek, Türel'in teklifini kabul etti.

menderes_turel_baykalin_masasina_oturunca_1406537471_5665.jpgnvutz_1406538401_2211.jpgjqjcb_1406538437_6904.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum