Jandarmadan Gaziye Bayram Ziyareti

Jandarmadan Gaziye Bayram Ziyareti
Samsun'un Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli Kıdemli Başçavuş İsmail Karaköse Gazi Yakup Akdağ’ı Ramazan Bayramı dolayısıyla evinde ziyaret ederek hem bayramlaştı hem de moral verdi.

Çarşamba Jandarma Bölük Komutanlığı'nda görevli Kıdemli Başçavuş İsmail Karaköse ve eşi Şükran Karaköse ile birlikte ilçeye bağlı Yaycılar Mahallesi'nde bulunan ve 2010 yılında Hakkari Çukurca’da mayın patlaması sonucu bir gözünü tamamen, bir gözünde de yüzde 70 görme kaybı olan Gazi Yakup Akdağ’ı evinde ziyaret ederek bayramlaştı. Ramazan Bayramı nedeni ile evinde ziyaret edilen Gazi Yakup Akdağ, “2010 yılında Hakkari Çukurca’da vatani görevimi yaptığım sırada mayın patlaması sonucunda gözlerimi kaybettim. Tedavim sürecinde TSK ve devletimiz sağ olsun hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı, aksine bana çok sahip çıktı. Tedavi sürecim devam ediyor ve gözümün birisinin kurtulma olasılığı var. Buna inanıyorum" dedi.

Kıdemli Başçavuş İsmail Karaköse ise, "Ramazan Bayramı dolayısı ile Yakup Akdağ’ı ziyarete geldik ve moralli görünce biz daha da memnun olduk. Keşke bunlar yaşanmasaydı diyoruz ama bunlar geçmişte ülkemizde yaşanan acı gerçekler. Gazimiz Akdağ’ın moralli olması, hayata küsmemiş olması, bize karşı pozitif olması bizleri çok sevindirmiştir” diye konuştu.

Jandarmadan Gaziye Bayram Ziyareti

Jandarmadan Gaziye Bayram Ziyareti

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.